A hasam hatalmas mérete, ugye nem azt jelenti, hogy hatalmas a babám? Mindenki azzal cseszeget, hogy óriásbébim van mert akkora a hasam mint egy hordó. Ugye ez nincs feltétlenül így?
Szia!
Ha az orvos nem mondta akkor minden oké. Attól, hogy nagy a hasad még nem biztos hogy nagy.
Szia! Nekem is hatalmas a hasam mindenki azt kérdezi, hogy ikreket várok e, de persze nem! Ennek ellenére a babám teljesen átlagos! Szóval nincs összefüggés a kettő között! Boldog baba várást!
30 hetes pocakos
Nekem is óriási pocakom volt és engem is mindig izélgettek,hogy ikrek,meg,hogy korábban jön majd stb...
A babóm a 42, hétre született! 55 cm és 3140 gramm volt.
Hozzátenném,hogy én összesen 156 cm vagyok...
Szia! A hasad mérete nem utal a baba méretére. Nekem akkora hasam volt, hogy már 6 hónaposan mindenki azt hitte, hogy a 9. hónapban vagyok. Amikor elmondtam, hogy csak a 6. hónap, akkor meg ráálltak arra, hogy biztos ikrek. Én már annyira untam, hogy úton útfélen idegeneknek kellett magyarázkodnom. Végül egy teljesen átlagos 3.550 g-os kisfiút szűltem.
Nagyon fontos, hogy mindennap kenegesd babaolajjal a hasad, ez megvédi a bőrt a repedezéstől.
Szia,
Nekem viszonylag kicsi a hasam, 32 hetes vagyok, köldöknél körbe 97 cm, ezzel szemben a bébit most 2 kilóra saccolták, ami viszonylag nagy, az ilyenkor átlagos súlyra 1600 grammot olvastam. Szerintem nincs összefüggés a baba és a has mérete között, viszont nem mindegy, hogy kinek mekkora hasa volt terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!