Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hasam hatalmas mérete, ugye...

A hasam hatalmas mérete, ugye nem azt jelenti, hogy hatalmas a babám? Mindenki azzal cseszeget, hogy óriásbébim van mert akkora a hasam mint egy hordó. Ugye ez nincs feltétlenül így?

Figyelt kérdés
2008. okt. 3. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

en 18 hetesen már hordó vagyok.

utánaolvastam, en is arra jutottam, hogy semmi kapcsolat nincs a baba mérete meg a poci kozott.

én (még) örülök a nagy pocaknak, legalább sok helye van :D

2008. okt. 3. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nema azt jelenti, ne aggódj!
2008. okt. 3. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem jelent semmit a pocak mérete. Nekem kicsi a hasam, mégis egy kis óriás lakik benne, a szülésre 4 kg fölé várják. A barátnőmnek óriási hasa volt, úgy mutogatták a kórházban, egész bizottság járt hozzá, pedig a 3 kilót sem érte el a babája. Ne izgulj, majd az ultrahang vizsgálaton mondanak egy kb. értéket.
2008. okt. 3. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Sógornőmnek iszonyatosan nagy hasa volt, a baba meg 3400g és 50 cm (tehát átlagos méretű kislány) lett. Viszont ő súlyfelesleggel kezdte a terhességét, tehát a hasa alapból "kiállt", erre jött még rá a pocak, ami így persze nagyon nagynak tűnt. Ha a lepény a mellső falon tapad,akkor szintén nagyobb lehet a has mérete.
2008. okt. 16. 18:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem jelenti, hogy "órisábabád" lesz... Sógornőmnek nagyon nagy pocija volt, és a kislánya 3400 g és 50 cm lett, tehát átlagos. Viszont ő súlyfelesleggel indult a terhesség elején is, így alapból "kiállt" kicsit a hasa, erre jött rá még pluszban a baba. Ha alepény a mellső falon tapad, akkor szintén nagyobbnak tűnik a poci. :)
2008. okt. 16. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!