Apa azzal cseszeget, hogy 15 évesen miért nem járok diszkóba. Mit csináljak?
Amit eddig, válaszolgass és fogadd el, hogy sajnos a szülőknek nincs mindig 100%-ig igaza. Nem is értem, hogy mondhat neked ilyeneket. Amúgy fel lehet nőni diszkó nélkül királyul. Komolyan. Én sosem jártam diszkóba, voltam más szórakozóhelyeken, szerettem bulizni menni, de az, ami a diszkó szóról beugrik, kimaradt, mégsem hagytam ki semmit.
Amúgy ha van még egy-két ilyen érdekes ötlete, esetleg említsd meg édesanyádnak is.
Azért "cseszeget" mert látja, hogy a legtöbb fiatal megy és bulizik... cigiznek, piálnak... meg ami belefér. S az édesapád azt látja, hogy az ő fia nem a "nagy átlag" tehát lehet úgy gondolja, hogy ez nem jó. Mert minden fiatalnak buliznia kell.
Holott ez nem igaz. Mond meg neki, hogy téged nem a diszkózás érdekel, hanem más. És legyen szíves ezt a tényt elfogadni. Ennyike :)
23/N
Köszönöm a válaszokat.
01:17 lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!