Apa azzal cseszeget, hogy 15 évesen miért nem járok diszkóba. Mit csináljak?
Szia Kérdező!
Én is ugyanilyen voltam kamaszként. :D
Nekem is mindig mondogatták, hogy ne legyek már ilyen kuka, menjek bulizni, haverokhoz stb. De nekem az volt a buli, hogy ha szombat esténként megnéztem egy jó filmet a nővéremmel, vagy olvastam, vagy rejtvényeztem, zenét hallgattam...egyszerűen nem értették, hogy miért vagyok ilyen otthonülő típus. :)
26/L
21.40
általában ilyenekkel jön, hogy ne maradj ki ebből, anya is járt már bulizni ilyen idős korában, meg kell ezt is tapasztalni, MINDENKI ELJÁR - na és?! miért kell olyannak lenni, mint a többi? ha lenéznek, mert én nem vagyok olyan, mint ők, akkor én lenézem őket, mert ők meg mind ugyanolyanok...
13.29
igen én is szívesen töltöm ilyenekkel a szabadidőmet, hétvégéimet. azt nem mondom, hogy nagyon otthonülő lennék, mert azért szeretek bemenni városba csavarogni barátnőkkel, fagyizni, vásárolni, moziba menni, stb. de ehhez a bulizás dologhoz nem fűlik a fogam.
az meg, hogy a fiatalok ennyire isznak meg cigiznek, mert azt hiszik, hogy ettől lesznek menők, szerintem eléggé szánalmas. ha csak egy kicsit is gondolnának a jövőjükre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!