Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apa azzal cseszeget, hogy 15...

Apa azzal cseszeget, hogy 15 évesen miért nem járok diszkóba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 leszek nyáron és amikor nála vagyok (elváltak a szüleim), apukám állandóan azzal jön, hogy miért nem járok el hétvégénként bulizni. Hiába mondom neki, hogy örülnie kéne ennek, hiába tépem a szám, hogy nem normális h erre biztat, hajthatatlan. Mit csináljak???
2011. febr. 11. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy elengedne néha.
2011. febr. 14. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám szokta mondogatni, hogy mért nem hordok magassarkút, mért nem bulizok, mért nem sminkelem magam, stb. Mostanra kezdi megérteni az álláspontomat, bár még mindig próbálkozik... :D
2011. ápr. 20. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. lemaradt: 17/L
2011. ápr. 20. 21:39
 14/17 A kérdező kommentje:
mostanság már nálunk is javult a helyzet. rájött, hogy hiába próbálkozik, én döntöm el és szerintem kezdi belátni, hogy addig örülhet, amíg nem járok el... :)
2011. ápr. 20. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem azért még szokott néha győzködni, de tudja milyen makacs vagyok. Amúgy mit mond, miért akarja, hogy menj? Az enyém pl azért, hogy ne maradjak ki semmiből fiatalkorban, mert "mindenki" jár bulizni, hogy népszerűbb legyek, hogy sok barátom és ismerősöm legyen, és hogy nőiesebb legyek (ezt a smink és társaira mondja). Apukádnak gondolom nem eezek a főbb okai, de érdekelne, hogy mi
2011. ápr. 25. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Én is ugyanilyen voltam kamaszként. :D

Nekem is mindig mondogatták, hogy ne legyek már ilyen kuka, menjek bulizni, haverokhoz stb. De nekem az volt a buli, hogy ha szombat esténként megnéztem egy jó filmet a nővéremmel, vagy olvastam, vagy rejtvényeztem, zenét hallgattam...egyszerűen nem értették, hogy miért vagyok ilyen otthonülő típus. :)

26/L

2011. ápr. 28. 13:29
 17/17 A kérdező kommentje:

21.40

általában ilyenekkel jön, hogy ne maradj ki ebből, anya is járt már bulizni ilyen idős korában, meg kell ezt is tapasztalni, MINDENKI ELJÁR - na és?! miért kell olyannak lenni, mint a többi? ha lenéznek, mert én nem vagyok olyan, mint ők, akkor én lenézem őket, mert ők meg mind ugyanolyanok...

13.29

igen én is szívesen töltöm ilyenekkel a szabadidőmet, hétvégéimet. azt nem mondom, hogy nagyon otthonülő lennék, mert azért szeretek bemenni városba csavarogni barátnőkkel, fagyizni, vásárolni, moziba menni, stb. de ehhez a bulizás dologhoz nem fűlik a fogam.

az meg, hogy a fiatalok ennyire isznak meg cigiznek, mert azt hiszik, hogy ettől lesznek menők, szerintem eléggé szánalmas. ha csak egy kicsit is gondolnának a jövőjükre...

2011. máj. 1. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!