Évfolyamtársam odaadta a memóriakártyáját, megkarcolódott, és most rajtam követeli a pénzt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársam, aki ráadásul még cigány is megkért, hogy tegyem fel neki a képeket facebookra és odaadta a memóriakártyáját.(Nekik nincs internetjük.)Kénytelen voltam, hisz nagyon erőszakos, és tudjátok milyenek a cigányok.. De a telefon nem olvasta be a kártyát és azt állítja én nem vigyáztam rá és megkarcolódott.. És most rajtam követeli a pénzt, hogy fizessem ki. De én nem fogom kifizetni.. Amugymeg vigyáztam rá, semmit nem csináltam vele.2012. okt. 14. 16:47
1/5 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek, kb ennyit tudsz. Ne hagyd, hogy olyan dolgot követeljenek rajtad, amiért nem vagy felelős.
2/5 anonim válasza:
Tipikus cigány viselkedés...
Vágd le a hajad kopaszra, gyúrd ki magad, járj acélbetétesbe és bőrkabátba. Mond meg annak a mocskos cigánynak hogy ne pofázzon hanem takarodjon dolgozni. DE SEMMI KÉPPEN NE FIZESS NEKI!!!!!!!!
ha fizetsz akkor tudni fogja hogy így átbaszhat és még több manit akar majd csórni.
3/5 tetris válasza:
Vondd le a tanulságot: Cigánnyal soha, semmilyen körülmények között sem szabad semmilyen kapcsolatba keveredni. Se vásárlás, se beszélgetés, se semmi. Jó nagy ívben el kell őket kerülni.
4/5 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan kerülhetném el őt amikor évfolyamtársam és közös óráink is vannak.?oO'
2012. okt. 15. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!