Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy lehet "megregulázni" egy...

Hogy lehet "megregulázni" egy 2 évest?

Figyelt kérdés

Mi az amiből ért, és mi az, amit felesleges erőltetni?

Sokszor rémesen viselkedik velem, és nem jó dolgokat hoz ki belőlem sajnos. Tanácstalan vagyok :(.

2012. okt. 13. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nalunk aa kisholgy 4 eves 2 eves koraban nagyon szigoru napirend volt gatak ok okozat szabalyok. A buntetoszek hasznalata is jol bevalt rossz volt 2 perc szeken ules es bocsanatkeres utan mehetett tovabb mindezt szigoruan betartva osszefogvaa a ferjemmel kemeny idoszak volt. Ma egy aranyos gyerek szotfogado es nagyon tudja mit mikor es hogy kell csinalni magat is figyelmezteti ill nekem szol hogy o most aatlepte aa szbalyt es magatol raul a kisszekre.A hugom szerint az en gyerekem idomoitva van Lehet de boldog kiegyensulyozott es szotfogado kislany.
2012. okt. 16. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáltad már a figyelemelterelést?Nagyon fontos:ilyenkor kipróbálják meddig mehetnek el. Légy határozott és próbálj nyugodt maradni. Mindig határozottan és ellentmondást nem tűrően közöld vele a szabályokat. Ha egy kicsit is érzi a bizonytalanságot a hangodban, nyert ügye van. A 2 éves gyerekek már nagyon okosak.
2012. okt. 16. 22:48
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, ő különösen okos. Pontosan tudja, hogy mivel próbálkozom, és általában egy lépéssel előttem jár...

Próbálok 2 éves fejével gondolkozni, csak nem mindig jön össze.

Köszönöm az ötleteket! Nagyon nehéz mindig az adott pillanatban megfelelően ötletesnek mégis türelmesnek lenni.

2012. okt. 17. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:
11. Szeretem, mikor jönnek ezzel az "idomítás" szöveggel... Hát inkább legyen idomított, de normális, viselkedni tudó gyerekem, mint egy kis hisztis zsarnokom.
2012. okt. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!