Butaság lenne visszatenni a rácsoságyba majdnem 2 évest?
Figyelt kérdés
1 hónapja kapott egy kis gyerekágyat, azóta botrányosak lettek az alvási szokásai. A rácsoságyban elaludt szépen magától egyedül pár perc alatt nappal és este is. Éjjel néha megriadt, de pici simogatás után aludt tovább reggelig. Most alig akar elaludni, ott ülök mellette vagy fél órát. Ha eljövök, akkor jön utánam. Éjjel ha felébred, akkor egyből mászik kifele, sétálgat a lakásban, keres minket a sötétben. Nem is alszik reggelig, hajnalban kukorékol.
Már egy hónapja megvan az ágy, és nem úgy tűnik, mint aki meg akarja szokni. Butaság lenne visszarakni a rácsoságyba vagy most már hagyjam így?
2012. aug. 29. 13:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem 1 próbát megér, hátha összezavarja a nagy szabadság. Max, ha nyugtalanul alszik abban is akkor visszacserélitek. Biztosan kipróbálnám.
2/5 anonim válasza:
Kisfiamnak 30 honapops koraban lett lecserelve a kisagya es semmi gondunk nem volt. Ezt is azert csereltem le mert mar kezdett elorehajolni benne jatekobol es feltem, hogy kibukik. Ha ez nem lett volna meg mindig benne lenne szerintem. En ugy vagyok vele, hogy ami bevallik es jol mukodik azt csak akkor cserelem le hamar szukseges de addig nem. Ha nektek jo volt a racsos agya es szeretett benne aludni en nem valtottam volna. Szerintem nyugodtan tegyetek meg vissza, ha nem kenyelmetlen es veszeljes mint nallunk. Fel ev mulva majd raprobalkoztok megint. Mi amikor lecsereltuk 30 honaposan siman aludt benne minden gond nelkul. Reggel persze o is elindul es atjon felebreszteni minket de ejjel pl. nem szall le az agybol hanem szollit minket ha valami gond van. Este sem kell fel ha mar lefektettuk. Megnezunk egy kepeskonyvet aztan elkoszonunk egymastol. 2 evesen szerintem nem maradt volna meg benne. Ugyan az lett volna a helyzet mint nallatok, igy ahogy visszagondolok ra milyen volt 2 eves kora elott meg o is felpattanat volna este lefekves utan.
3/5 A kérdező kommentje:
Hamarosan születik testvére, azért is vettük ki a rácsosból. De most gondolkodom rajta, hogy veszünk még egy rácsoságyat...
2012. aug. 29. 14:04
4/5 anonim válasza:
Én vennék még egy rácsosat. Ha azt szerette, akkor kapja vissza, amig nincs ott a kistesó. Aztán ha jön a kistesó, ő kapja a másikat.
5/5 A kérdező kommentje:
Most 3 napja éjjel nem volt mászkálás és aludt reggelig. Úgy látszik, kezdi megszokni, vagy már túl fáradt volt a sok mászkálástól és korán ébredéstől.
2012. szept. 3. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!