Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 évest télen éjjel mivel,...

1,5 évest télen éjjel mivel, miben jó altatni?

Figyelt kérdés

Takarót lerúgja magáról.

Létezik hosszú ujju, vastag hálózsák? Ilyet még soha sehol nem láttam.Ha van mennyibe kerül kb? Érdemes ezt, nem kényelmetlen már ilyen nagy gyereknek, aki már fut?

2012. szept. 14. 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
A lányom imádta a hálózsákot, én vettem neki egy éves kora után egy nagyobbat, de akkor már nem volt neki kényelmes, nem tudott benne forgolódni, inkább levettem. Az én megoldásom, ha lerúgja a takarót, öltöztesd vastagabban. Harisnya+hosszú ujjú pizsama+body (lehet hosszú ujjú, rövid ujjú), így nem fog fázni és megfázni éjjel, és nem gond ha kitakarózik.
2012. szept. 14. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ujjatlan, vastag hálózsákot adtam rá és adok rá még most is. 2,5éves. Pizsinek, rövidujjú body, és talpas pizsi. Majd most leszek bajban, mert nappalra már szobatiszta és mire jön a tél valószínű, hogy már éjjel is úgy leszünk. Én mindig be is takartam, ha nagyon hideg volt, de az hajnalra mindig van valahol, mert ő is lerúgja.
2012. szept. 14. 07:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom gyűlöli a hálózsákot. Hideg időben trikó body, hosszú pizsama van rajta. A talpas pizsamát sem szereti, mert zokni nélkül alszik. Így aztán marad a takaró. De ha hűvös van, akkor nem rúgja már le magáról. Tavasszal még rendszeresen fel kellet kelnem, mert nyöszörgött, hogy fázik. Most meg mióta hűvös van, este betakarom, és reggel látom, hogy úgy van a takaró, ahogy én hagytam, csak kicsúszott alóla a gyerek. :)
2012. szept. 14. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem van vastagabb pizsi rugim

thermoból vagy plüssből vagy mit tudom mi anyagból

de nekem éjjel ha hidegebb van nem rúgja le magáról ha meg igen a vastag pizsiben nem fázik

2012. szept. 14. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én kétévesemnek kétféle ujjatlan hálózsákja van - egy vékony (két réteg lepedőszerű anyag) és egy vastag (bélelt). (Innen vettük: [link] Ezt szoktam rövid vagy hosszú ujjú bodyval kombinálni.

Én is néha próbálkozom a takaróval, de nem bírok mindig felkelni lecsekkolni, nadrágot, zoknit viszont nem szereti (ez utóbbit le is húzza). A hálózsákot is persze simán leveszi már reggel, de amikor kisebb volt, tudott benne járni is :)

2012. szept. 14. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Hosszú ujjú hálózsákot c&a-ban kapsz. Ujjatlannak is lehet használni egyébként.

Sajnos az én lányom is kitakarózik éjjel. Egyelőre elég neki a body+rugi, de lassan kelleni fog rá plusszban a vastag hálózsák. Hogy hogy foja viselni még nem tudom, de mindkettőnk érdekében remélem, hogy nem lesz gond :)

2012. szept. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!