Mi lehet vele? Nem alszik már 5 napja éjjel, orákig fennt van, nem lehet vissza altatni, nem éhes, de akkor mi baja?
Figyelt kérdés
3 hos kora ota áttalussza az éjszakát,enni azota nem eszik éjjel.akkor mi a baj?foga van már 8.ha a foga jönne,akkor nappal is nyügösködne?amugy náthás picit,az lehet oka?már nem tudom mit csináljak zombi vagyok teljesen.eggyütt alszunk éjjel,igy is ha fennt van mászik rám.mit csináljak,mért teszi?8,5 honapos2010. szept. 26. 08:27
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Bocs, nem tudok segíteni, csak írom, hogy nálam pont most kezdődött ugyanez! Ma éjjel már másodszor volt hasonló a helyzet!Az én babám 6 hónapos.Fogat nem látok jönni, nem éhes, száraz, nem lázas stb... szóval egyszerűen csak megébred, felnéz, én meg már ettől tök ideg leszek!;-)Medig megy ez?ÉS mit tegyünk ellene?Talán korral jár..Senki nem tud semmit?;-)
3/3 anonim válasza:
Az én 12 hónaposom is ezt műveli.Hónapok óta!Az egyik anyuka épp most panaszkodott a boltban, hogy az ő 16 hónaposa is ezt csinálja.Teljesen kivagyunk kiszülve az említett anyukával.
Állítólag a Rooibos tea segíthet nekik az ellazulásban éjszakára.Veszek, mert ezt már nem lehet bírni.
Megkérdeztem egy szakit, aki azt mondta, hogy csakis azért csinálja ezt néhány baba, mert számukra elég megterhelő, hogy annyira kinyílt előttük a világ.Túl sokata fedeznek fel nappal.
Hát ez van.Hol a fog, hol a mozgás, hol pedig a világ a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!