9,5 hós kislányom éjjel felkel nagyon sokszor! Eddig nagyon jó alvó volt a foga is van már 2! Alig tudom vissza altatni és ahogy beteszem a kiságyába már fel is kel! Lehet a szeparációs szorongástól nem alszik éjjel?
Figyelt kérdés
Mit tegyek mert már ezt csinálja 2 hete és hulla fáradt vagyok alig alszom!2010. jan. 21. 21:18
1/4 anonim válasza:
én tápszert váltottam. hipp 3 plus vaníliásat kap most már, korábban meg humana 3-at kapott. ő is végigaludta az éjszakát 6 hetes kora óta, aztán ha néha felébred, akkor az vagy kaja, vagy fog. 9,5 hónaposan a kaja volt a gáz.
2/4 anonim válasza:
Hát ha nagyon soxor felébred akkor vagy éhes vagy fogzik. De sokminden lehet még, szomjas, pisis a pelusa, fázik, stb. Nappal is látod rajta a szorongás jeleit? Mert ha nem, akkor az első mondat.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ha látja hogy megyek ki a szobából akkor szokott sirni!
2010. jan. 21. 21:34
4/4 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet,a fiam szintén 9,5 hos és ugyanezt csinálja!!!
Tanácsot sajnos nem tudok adni,mert mi is szenvedünk vele! Én valamikor megitatom,de sokszor már ez sem segít,a fogát nem látom,hogy jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!