Kislányom 7 hónapos, hajnal fél 5-5-kor ébred, indul a napja, és nem tudom már vissza altatni sem:- ( Normális ez a korai kelés? Nálatok van ilyen?
Napközben alszik kétszer háromszor, 1-1.5 órákat.Hét körül fürdés, nyolc körül megy aludni!
Próbáltam a napirendjét sokszor már belőni, de hasfájós volt, és utána ez lett a max alvásideje!régebben tovább aludt reggel, de mióta felállt, eddig húzza csak!
Van vmi ötleted?köszi
Hát akkor a kislányod kifejezetten sokat alszik :D A fiam napközben ennyi idősen max 1,5 órát aludt, 2 részletben.
Most 1 éves múlt, du. 4 után már nem engedem aludni, mert akkor este nem alszik el fél 10-ig se! Ja, és 6 kor újabban reggel van nála megint. (Az első vagyok) Nálunk 8kor van fürdetés, vagy fél 9-kor, előbb nem érdemes, mert vagy el se alszik, vagy ha elalszik, akkor 4-kor kipattannak a szemei.
Próbáld meg napközben csökkenteni az alvást. Főleg a délutánit!
Később fürdessétek, rakjátok le később aludni.
Nálunk más nem vált be :( Az enyém sose volt nagy alvó, de a mozgásfejlődésbeni ugrások még azt a kevés alvást is rövidítik nála is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!