Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 7 hónapos, hajnal...

Kislányom 7 hónapos, hajnal fél 5-5-kor ébred, indul a napja, és nem tudom már vissza altatni sem:- ( Normális ez a korai kelés? Nálatok van ilyen?

Figyelt kérdés
néhány napja sokat sír, éjjel sokszor felkel (sose volt jó alvó), gondolom, ez a szeparációs szorongás kezdődik nála, és a fogai is mintha jönnének lassan.
2010. nov. 1. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikor teszitek le este aludni? Mennyit alszik napközben és mikor? Lehet, hogy azon kellene változtatni... Az én fiam is mindig keveset aludt, de általában éjjel nincs vele gond. De fél 7kor reggel van nálunk is :D Régebben fél 6 körül kelt.
2010. nov. 1. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, a kislányomat attól függően, hogy aludt-e nap közben, 7 és 8 között, de legkésőbb fél 9kor teszem le. De mindig föl ébred egyszer kétszer, 5 körül még néha vissza altatható, de 6 körül már nem. Viszont délelőtt a tízórai után odakinn a babakocsiban többnyire alszik egy jót.
2010. nov. 1. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Napközben alszik kétszer háromszor, 1-1.5 órákat.Hét körül fürdés, nyolc körül megy aludni!

Próbáltam a napirendjét sokszor már belőni, de hasfájós volt, és utána ez lett a max alvásideje!régebben tovább aludt reggel, de mióta felállt, eddig húzza csak!

Van vmi ötleted?köszi

2010. nov. 2. 06:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor a kislányod kifejezetten sokat alszik :D A fiam napközben ennyi idősen max 1,5 órát aludt, 2 részletben.

Most 1 éves múlt, du. 4 után már nem engedem aludni, mert akkor este nem alszik el fél 10-ig se! Ja, és 6 kor újabban reggel van nála megint. (Az első vagyok) Nálunk 8kor van fürdetés, vagy fél 9-kor, előbb nem érdemes, mert vagy el se alszik, vagy ha elalszik, akkor 4-kor kipattannak a szemei.

Próbáld meg napközben csökkenteni az alvást. Főleg a délutánit!

Később fürdessétek, rakjátok le később aludni.

Nálunk más nem vált be :( Az enyém sose volt nagy alvó, de a mozgásfejlődésbeni ugrások még azt a kevés alvást is rövidítik nála is.

2010. nov. 3. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!