Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tanácsolnátok a nyafogás...

Mit tanácsolnátok a nyafogás kezelésérte?

Figyelt kérdés
Három éves kisfiam rengeteget nyafog, nyüszög pici kora óta. Időnként reggeltől- estig csinálja. Tanácstalan vagyok már, hogyan tudnék segíteni neki. Ha elkapja ez a hangulat, szinte lehetetlen kibillenteni. Akármit találok ki (játékot,mesélést)csak olaj a tűzre és újabb baj forrása. Mikor jó kedve van nagyon édes, kedves. Vajon mit csinálok rosszul? Boldogtalan lenne, azárt nyafog sokat?

2012. okt. 1. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocsi h segíteni nem tudok de a válasz engem is érdekelne!Az én 2.5 éves lányom is ilyen!kibirhatalanul problémázik mindenen.
2012. okt. 1. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én 3,5 évesemmel is ez a probléma. Nem tudom miért...
2012. okt. 2. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezz bátran, csinálj napirendet benne ismétlődő érdekes dolgokkal: séta, rajz, mese, ének, főzés. Pihenjen sokat, és az altatás legyen nyugodt, kiszámítható kb fél órás akció. Lehetőleg tv video ne legyen.

Legyetek sokat levegőn, ne adj neki készételeket, szinezékes üdítőt, gyári édességet.

A részletek nélkül ennyire futotta, persze nem tudom milyen helyzetben nyafizik valójában.

2012. okt. 5. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én is várnék egy jó tanácsra. :) Kislányom is ilyen, most 2 éves 4 hónapos. Kis kora óta sírós, nyűgös, bár ha jó kedve van, akkor kimondottan vidám tud lenni. De ha nincs jó kedve, semmi nem jó neki. Most ami napirenden van, hogy fújjuk ki az orrát, bár nincs megfázva, nincs semmi az orrában. Ha valaki hozzáér (nem családtag), akkor tépi a ruháját, sír, "nem kell" ezt kiabálja. Ha vizes a haja, akkor azért sír, mert vizes. Szóval leírni is sok lenne. Nem tudom, hasonló problémával küzdötök Ti is?
2012. okt. 20. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!