Hogy bírtátok az Asperger gyanú és a diagnosztizálás közti időszakot? Figyelembe vette a bölcsi, ovi, hogy esetleg másképp kellene foglalkozni a gyerekkel mert auti gyanús?
Figyelt kérdés
4 éves fiam Apserger gyanús! A hónap végén megyünk a Vadaskertbe eslő körre... Nagyon nehezen viseljük a várakozást, mert az óvoda napi szinten érezteti velünk, hogy nincsenek rendben a dolgok!
Szeptemberben lett ovis (bölcsis is volt). Egy hét után jelezték az óvóvnők, hogy valami nem stimmel! Napi szinten kapom meg, hogy a fiam más, nem olyan mint a többi gyerek, de minden áron rá akarják húzni azokat a szabályokat, ami a többire is vonatkozik, holott ők is úgy látják hogy Aspergeres... Egyszerűen nem tudom mitévő legyek! Papír nélkül mindenhol falakba ütközök, viszont addig egy rémálom az óvoda!!!
Akinek menet közben lett diagnosztizálva az aspi a gyerekénél mennyire volt alkalmazkodó az ovi a diagnózisig? Ti hogy bírtátok???
2012. okt. 1. 09:58
21/21 anonim válasza:
Én is így voltam, ahogy te, hogy "mi lesz, ha mégsem az". De nagyon egyértelmű volt a helyzet, meglett a diagnózis. Szerintem nálatok is meglesz, az alapján, amit eddig tudok az esetetekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!