Mit tegyek, hogy a kislányomat fogadják be a többiek?
Ne foglalkozz azokkal akik irigyek, és leszólnak!
Szerintem arról lehet szó, hogy az a pár kislány undok, és egyszerűen nem szimpatikus Nekik a lányod, megérezték, hogy Ő gyengébb, nem védi meg magát. A rajz széttépése különösen gonosz dolog volt, megszorongatta a szívem.. El tudom képzelni hogy érezte magát szegényke!
Szerintem nincs köze a pénzhez, lehet, ha átlagos család lennétek akkor is csúfolnák szegénykémet!
Ahogy olvastam a márkákat amiket felsoroltál, csak kerekedett a szemem.. :)
Nem tudsz mit tenni, senki sem tehet arról milyen családba születik, a tehetős család gyerekeinek meg általában ugyanolyan gazdag párjuk lesz.. Egész másképp élnek és gondolkodnak a gazdag emberek, egész mást várnak el a gyerekeiktől, mint a középosztálybeliek, csak ezt sokan nem értik meg! A gazdagoknak teljesen normális egy Gucci ruha vagy bármi más. A szegényebbek meg csak álmodoznak róla. Ennyi!
Én a helyedben elvinném magánoviba, ahol hasonló gyerekek vannak, mint Ő! Nekem megérne egy kis autókázást, hogy a kislányom ne sírva jöjjön mindennap haza!
Remélem rendeződik a helyzet!
De gáz :(
Amiket most írtál csak megerősítenek abban, hogy semmi köze a dolognak a pénzhez, csak kifogtatok pár diktátor kislány :(
Sajnálom, szerintem elkerülhetetlen lesz a váltás.
Azért ez iszonyat elkeserítő. Tudom, hogy a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni, de akkor is. Nekem van egy nagyon félénk, visszahúzódó és békés kisfiam. Kapta a kiképzést az oviban, de szó sincs ekkora "támadásokról" Én sajnos kénytelen voltam arzt mondani neki, hogy üssön vissza 2x akkorát. Hát az óvónők jöttek is pár nap múlva, hogy verekszik a gyerek, de én meg letojom, mert sosem kezdeményez balhét, de védje meg magát ha bántják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!