Mit tegyek, hogy a kislányomat fogadják be a többiek?
Vicces, én is közgazdász vagyok, párom ELTÉN végzett politológus.
Mégis baromi messze áll tőlünk ez a mentalitás.
Közgazdász szemmel nézve nem gondoljátok, hogy túlzás ez a túlköltekezés? Hol marad a gazdasági racionalitás?
A bölcsészekről pedig az átlag embernek a bőrpapucsos csórik, szegény tanárok jutnak eszükbe az embereknek.
Újgazdagok vagytok, csak meg ne üssétek a bokátokat.
Azt hittem, hogy valami bankvezér az após-anyós.
Nővérem egy multinál vezérigazgató. Férjem-anyósom cége pedig Budapest egyik legkeresettebb építészeti cége. Ennyi. Amúgy nem dolgoztam soha a hivatásomban, de büszke vagyok arra, hogy nem a pénzel kapcsolatos szakmám van. Gratulálok neked és a párodnak is.
Amúgy nem "szégyelled" magad, hogy egy olyan embert ( engem ) kritizálsz, akit nem is ismersz? Nem tudod, milyenek vagyunk. Mint leírtam, engem nagyon idegesít anyám és anyósom.
Nem kritizállak, csak a véleményemet írom és azt, hogy nyíljon már ki a szemed. Ha te nem akarnád, nem így történnének a dolgok. A saját gyerekeddel szúrsz ki, mind rövid, mind hosszútávon.
És tényleg nem sértésnek írom ezeket.
Meg kellene találni az egészséges egyensúlyt, a saját lányod érdekében.
78%-os vedd már észre magad! Bántod ezt a nőt, aki csak jót akar a kislányának. Úgy él, ahogyan akar és semmi olyat nem tett, ami feljogosítaná az irigy anyákat arra, hogy a gyereküket a kislánya ellen uszítsák.
Aki képes egy gyerekéért aggódó anyát azért kritizálni, mert gazdag, az mélységesen nézzen magába, mert nem a kérdezőben van a hiba, hanem bennetek.
Nehogy sírj miattuk!!
Azoknak kellene sírniuk, akik megbántottak, mert eléggé elszomorító, hogy manapság, akinek több van, mint a létminimum, abba ott kötnek bele,ahol csak tudnak és nem érdekli őket, hogy emberrel beszélnek, akinek érzései vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!