Mit tegyek, hogy a kislányomat fogadják be a többiek?
Csak oviban nem jár a gyerek rúzsosan, parfümösen, kisminkelve.
Kérdező, nem válaszoltál. Hogy jutottál panel körzetben? Anyósod azt engedi?????
Provokáció, amit írsz, számomra már egyértelmű
Már miért ne járhatna???
Nálunk is mennek úgy a gyerekek. Iskoladiszkóba meg ovidiszkóba meg maguk az anyukák sminkelik ki a gyereket, mert általában az ő próbálkozásaik még katasztrofálisak :)
Mert a normális óvodában figyelnek erre, megkérnek, hogy a gyerek ne ríjjon ki.
Ez mind panelos ovi????
Félreolvastam. A 11. kerületben is sok ovi van, vidd máshova, nem hiszem, hogy olyan jók az óvónők, hogyha hagyják, hogy így járjon a gyereked. Ezeket a kommenteimet ne sértésnek vedd, de gondolj már bele logikusan.
És mindezeket írom úgy, hogy mi sem a csórik közé tartozunk.... Bár sznobok nem vagyunk.
Párom politikus. Mégsem szálltunk el ennyire.
Akkor nem marad más, mint valami elit magánóvoda.
Nem is értem, hogy a családod, hogy engedheti, hogy hétköznapi,átlagos,ne adj Isten szegény gyerekekkel érintkezzen.Mert kb. ez jön le a családod stílusából.
Egyébként mivel foglalkoznak a családodon belül, hogy ennyire felvágnak?
Még egy orvos, ügyvéd is normálisabban viselkedik, mint a családod. Nekem ez már túl sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!