Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem fogad szót az Ovónéninek...

Nem fogad szót az Ovónéninek a gyerkem, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Nagyon akaratos a gyermekem, mozgékony, a gyermekem.

A következő a probléma:

Szépen eljátszik az Oviban, nem sír utánnam, barátkozik a többiekkel.

Akkor van gondd, mikor valami olyat tesz amit nem szabad, és az Ovónéni magyarázná neki hogy ezt ne csinálja, akkor a gyerek ott akarja hagyni őt, nem figyel rá, nyafog hogy engedj el, menj innen..

Valamint ha enni kell, nem ül meg a fenekén, akkor is játszana!

Itthon ezeket nálam is csinálja, de ha rossz, beállítom a sarokba, ez hat, mert utánna leül szépen enni, vagy ha elmondom eréllyesen hogy nem szabad, nem csinálja tovább!

Igazából le van maradva a beszédben, a felfogásban, mert 3 évesen kezdett el beszélni, most 3,5 éves, nagyon sok mindent mondd, de ez az Oda vissza komunikáció még nem megy, hogy kérdezek valamit, akkor válaszol magától, vagy azzal válaszol visszam amivel kérdeztem!

Pl. Megkérdezem mit csinált az Oviban, nem mondd semmit, de ha azt kérdem rossz voltál, akkor mondj igen rossz voltam!

Minden nap arra megyek a gyermekemért az Oviba, azzal várnak hogy már megint ezt vagy azt csinálta, és nem hallgatott rájuk. Kérdeztem hogy beállították a sarokba, mondják igen, de kijött onnét.

Ebédelt, nem, mondom mellé ültek, vagy leültették, igen, de felállt és elment játszani...

Nem tudom hogy tudnék rá hatni, mondom neki hogy jó legyen, szépen viselkedjen, szépen egyen...

2012. szept. 6. 07:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%

"Ne hallgass azokra, akik szerint minden gyermeket meg lehet nevelni! Aki ezt mondja, az töltsön el egyetlen napot hiperaktív vagy autista gyermekek között, és utána okoskodjon!"

Elismerésem,a TE válaszod segíthet a kérdezőnek igazán !

2012. szept. 9. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a helyesírásnak hogy ki milyen anya,kicsinyes és gonosz emberek ....
2012. szept. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!