Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért van az hogy rettegek...

Miért van az hogy rettegek elmenni osztálykirándulásra? 12/L

Figyelt kérdés
Most leszek 6.-os és eddig csak 2 osztálykiránduláson vettem részt. Félek az alvastol meg attol hogy homvagyam lesz:S nagyon sokat szorongok tőle :S talán azért van mert nagyon függöm az anyámtól már kiskorom óta... Szerintetek hogy tegyem túl magam ezen?
2012. aug. 20. 05:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit jelent,hogy nagyon függsz?
2012. aug. 20. 06:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudtam másképp fogalmazni. Úgy értem hogy nagyon nagyon szoros a kapcsolatom vele és nem szeretek nélküle lenni egy idő után (1 nap után)
2012. aug. 20. 06:56
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Ez nagyon szép dolog, hogy ilyen szoros a kapcsolatod Anyukáddal, de a kortársaid társaságára is szükséged van. Ha minden kirándulást lemondasz, akkor egy csomó jó élményről lemaradsz. Ettől még maradhat Anyukáddal szoros kapcsolatod, és maradjon is meg mindig!!!
2012. aug. 20. 07:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy az osztálykiránduláson mindig rosszul nagyon rosszul éreztem magamat ezért:S
2012. aug. 20. 07:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én az osztálytársaim miatt éreztem magam mindig borzalmasan, itthon viszont mindig olyan szörnyű volt a helyzet, hogy inkább velük mentem :D Jó, hogy te így meg tudod becsülni anyukádat.

Szerintem vigyél magaddal telefont, és hívd fel, amikor úgy érzed, nem bírod nélküle. A hangja majd meg fog nyugtatni. Viszont tényleg kár kihagyni ezeket a kirándulásokat. Sok szép helyre lehet ilyenkor eljutni.

2012. aug. 20. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Azt gondoltam, hogy ezzel a problemammal egyedul vagyok, de ugy latszik, nem.En nappal teljesen jol elvagyok, csak mikor jon az este valami bekattan.Ideges leszek, de neha annyira, hogy osszehanyom magam.Gondolj arra, hogy melleted hany gyermek alszik, akik pont ugy elmentek otthonrol, pont ugy egyedul vannak.Ne ugy keszulj, hogy jaj istenem en el kell aludjak, maradj fenn addig amig csak lehet.Mikor mar mindenki elaludt, akkor nezd meg az orat es mond hogy pirkadatig meg maradt x.Setalj ki lassan a vecere, csinalj olyasmit amivel jobban telik az ido.Ha olyan az anyukad, akkor kuldj neki sms-t ha nagyon ideges lettel.Gondolj arra, ha ezt lekuzdted nagy lepest tettel az onalosodas utjan.

Mikor mesz kirandulni?Engem aug. vegen hivtak 2 ejszakara egyik baratnomhoz.Kicsit stresszelek, de tudom, hogy eross vagyok es megemberelem magam.Szoritsunk egymasnak :D.

2012. aug. 20. 16:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is augusztus végén megyek 3 napra 2 éjszakára. Köszönöm jó tudni hogy vannak hozzám hasonló emberek!:) nagyon szorítok neked!:) nagyon jó ötleteket adtál és az előtted lévők is! Köszönöm!
2012. aug. 20. 21:56
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Vigyél magaddal egy-két fényképet anyukádról, és naponta többször hívd fel.
2012. aug. 21. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Fárasz ki magad jól,hamarabb elaludsz mert erőd se lesz szomorkodni.
2012. aug. 27. 23:42
 10/12 anonim ***** válasza:
szia!én is így voltam ennyi idősen,egyszercsak elmentem egy 3 hetes gyógyüdülésre,első két nap bőgtem,majd a végén már azért bőgtem,mert nem akartam hazamenni
2012. aug. 29. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!