Miért van az hogy rettegek elmenni osztálykirándulásra? 12/L
Én az osztálytársaim miatt éreztem magam mindig borzalmasan, itthon viszont mindig olyan szörnyű volt a helyzet, hogy inkább velük mentem :D Jó, hogy te így meg tudod becsülni anyukádat.
Szerintem vigyél magaddal telefont, és hívd fel, amikor úgy érzed, nem bírod nélküle. A hangja majd meg fog nyugtatni. Viszont tényleg kár kihagyni ezeket a kirándulásokat. Sok szép helyre lehet ilyenkor eljutni.
Szia.Azt gondoltam, hogy ezzel a problemammal egyedul vagyok, de ugy latszik, nem.En nappal teljesen jol elvagyok, csak mikor jon az este valami bekattan.Ideges leszek, de neha annyira, hogy osszehanyom magam.Gondolj arra, hogy melleted hany gyermek alszik, akik pont ugy elmentek otthonrol, pont ugy egyedul vannak.Ne ugy keszulj, hogy jaj istenem en el kell aludjak, maradj fenn addig amig csak lehet.Mikor mar mindenki elaludt, akkor nezd meg az orat es mond hogy pirkadatig meg maradt x.Setalj ki lassan a vecere, csinalj olyasmit amivel jobban telik az ido.Ha olyan az anyukad, akkor kuldj neki sms-t ha nagyon ideges lettel.Gondolj arra, ha ezt lekuzdted nagy lepest tettel az onalosodas utjan.
Mikor mesz kirandulni?Engem aug. vegen hivtak 2 ejszakara egyik baratnomhoz.Kicsit stresszelek, de tudom, hogy eross vagyok es megemberelem magam.Szoritsunk egymasnak :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!