Kisfiam 3 és fél éves és nagyon nehezen beszél és dadog kihez kellene vinnem a gyereket? Vagy tudok neki valahogy segíteni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 15:17
11/35 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval. Én is igy gondolom. Sziasztok: 1 Nevelési Tanácsadóban dolgozó anyuka
12/35 anonim válasza:
Én vagyok akinek a fia volt a korai fejlesztöbe. Senki nem küldött sem a koraiba sem a logopédiaiba én mint szülő kértem a vizsgálatott. Hogy miért? Mert szerintem a fiam beszéde jóval elmaradt a korátol. Voltam vele mindenhol és mindenhol azt mondták nincs baj. A fejlesztés csak segit neki. Mozgása tökéletes, mindent megért csak nem beszél. Nem beteg a diagnozis beszédfejlödés zavara. Szerintem ha szakembernek a k
13/35 anonim válasza:
Folytatás:
Szerintem ha szakember megnézi a gyereket az nem árt. Ha segitenek megoldani a problémt az sem baj. Tényleg nem viccböl járunk hisz a beszédfejlödés akadályoztatása nem vicc.
14/35 anonim válasza:
Ha a mozgása tökéletes miért jár mozgás fejlesztésre. Elmondásod szerint pedig a gyermeked 3 és fél éves és még nem beszél és szerinted minden rendben van viszont több helyre is hordod külön fejleszteni. Ez nekem kicsit magas.
15/35 anonim válasza:
Nem hordom több helyre 1 helyre de itt egy órán 3 tanár van bent a csoportba. De a nem értem mi a probléma a válaszommal. A kérdező segitséget kért hisz Ö is problémának látja a nehéz beszédet és dadogást. Nem tudjuk milyen fokú ez a nehéz beszéd mégis vizsgálat nélkül kijelentitek nincs baj kinövi. Biztos?????? Kivánom, hogy ugy legyen.
16/35 anonim válasza:
Kérés irónak:Mit jelent, hogy nagyon nehezen beszél?
17/35 anonim válasza:
Igazad van,de azok alapján amit leírt vagyis ,h semmi egyéb probléma nincs két szakember is azt írta neki ,h nyugodjon meg. Persze, jobb félni,mint megijedni. De nem kell túlzásba esni sem. Egy logopédus magánúton 3-4000 Ft, ha nem kell akkor minek dobna ki ennyi pénzt az ablakon. Téged sem értelek, de te tudod.
18/35 anonim válasza:
Én lemaratam hol irja, hogy két szakember azt irta nincs probléma? Mit nem értesz?
19/35 anonim válasza:
És még egy Miért kell magán logopédus. Ha elmegy és megnézeti egy szakemberrel a gyereket akkor és úgy gondolják kell a segitség nem magánba küldik. Mi sem magánba járunk.
20/35 anonim válasza:
Tegyétek fel a kérdéseteket ne pedig a másik ember problémájából csináljatok vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!