Kakiprobléma. Pszichológus segíthet?
Figyelt kérdés
Sosem tudott jól kakilni.. 3 és fél éves kisfiú. Szervi okot nem találtak. Most homeopátiás gyógyszerekkel próbálkozunk, de semmi. Több orvos látta már. Kakiinger van, de visszatartja akár egy hétig is. Csak kúppal vagy még azzal sem kakil... én már idegroncs vagyok a problémától... azt mondja fél a kakitól mert fáj. gyümölcsöt eszik, odafigyelünk az étrendjére, mindent de mindent kipróbáltunk már, rostdús étel, gyógyszerek, kiegészítők, mese a kakiról, pocitorna... Segítsetek!2012. júl. 22. 19:44
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom..... igazán tudom, miről beszélsz...mi tegnap 3 házi beöntés után véreset kakiltunk... felsértette a kemény kaki a kis végbelét...
2012. júl. 23. 14:59
12/14 anonim válasza:
7es vagyok
az activia-nak vannak magvas változatai talán az lazíthatna neki rajta egy kicsit.nagyon végszükségbe egy gyenge kevés hashajtó. remélem javulni fog a helyzet nálatok.
13/14 anonim válasza:
3,5 éves, akkor már mindent megért, amit mondasz neki. Szidd le, ha azt látod, hogy visszatartja. És utána se nagyon foglalkozz vele. Így ha szeretgetésre vágyik, majd kinyomja.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de szeretnék segíteni! Mi ugyanezzel a problémával küzdöttünk! Étrendváltoztatás, gyógyszerek stb... nem segítettek! Ekkor a férjem kipróbált egy módszert!Mikor látta hogy visszatartja a kakit akkor azt mondta neki hogy ha kakil akkor elviszi fagyizni(valami olyat kell neki mondani, amit nagyon szeret és nem minden nap kaphat meg). Biztatni kell és ott kell lenni vele! Ha megtörtént akkor pedig azonnal meg kell jutalmazni! Nem mondom hogy rögtön megoldódott minden de kb 2 hét múlva már könnyebben ment minden! Nekünk ez segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!