Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kakiprobléma. Pszichológus...

Kakiprobléma. Pszichológus segíthet?

Figyelt kérdés
Sosem tudott jól kakilni.. 3 és fél éves kisfiú. Szervi okot nem találtak. Most homeopátiás gyógyszerekkel próbálkozunk, de semmi. Több orvos látta már. Kakiinger van, de visszatartja akár egy hétig is. Csak kúppal vagy még azzal sem kakil... én már idegroncs vagyok a problémától... azt mondja fél a kakitól mert fáj. gyümölcsöt eszik, odafigyelünk az étrendjére, mindent de mindent kipróbáltunk már, rostdús étel, gyógyszerek, kiegészítők, mese a kakiról, pocitorna... Segítsetek!
2012. júl. 22. 19:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. Mikor kivsi voltam akkor engem elvittek /kb. évesen/ akkor én mindig bepisiltem. Utána már nem.
2012. júl. 22. 19:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi jártunk pszichológusnál emiatt.Nem mondott semmi jó tanácsot .Sajnos az én lányom nagyon keveset eszik,rostdús kajákat meg pláne nem.Ő is visszatartja szándékosan.Szerintem a te fiad is rossz élmény miatt.Mindent kipróbáltunk már eddig semmi nem használt.Most úgy csinálom hogy minden nap kap 3 csepp gutalaxot 4,nap már olyan ingere van amit nem tud elfojtani,de még akkor is topog-ringatózik.Akkor kap egy kúpot és van is kaka.A kúp még fel sem olvad egyben jön ki.Így van 2 szer egy héten kaka.Az is pelenkába pedig egyébként szobatiszta.
2012. júl. 22. 19:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Laveolac és ráültetem a vécére. Ott marad, míg nem kakál. Ha kakál, örömködünk. Érdekes, a vécé fölött már nem variál, csak elmenni nem akar.

Sokat kellene gyurmázni (enyém utálja megfogni), koszolni állítólag, a nevtant is megjártuk, de eredménytelen, egyszerűen nem ér rá kakilni, a játékot abbahagyni, nincs más oka.

2012. júl. 22. 19:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekünk a gutalax sem használt... azért kérdezem, mert nincs pénzem pszichológusra... de ha legalább tudnám segítene, akkor akárhonnan, de előkeríteném a pénzt, mert ez borzasztó... vszínű kipróbálom, de nem tudom, hova vigyem, pszichológus, kineziológus? Szívből remélem, hogy nálatok is megoldódik... borzasztó teher ez az egész!
2012. júl. 22. 20:00
 5/14 A kérdező kommentje:
laevolac nekünk semmit nem ér... gyurmázni szoktunk, szeret... mondom, mi már mindent kipróbáltunk, lelki ráhatástól kezdve az összes fellelhető székletlazítóig...
2012. júl. 22. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi először a kajával próbálkoztunk,aztán jöttek a csodaszerek, ilyen-olyan olaj,magok...guttalax,leavolac, probiotikum...pszichológus, kineziológus,természetgyógyász, schüsler sók, bach terápia... kivizsgálás, kórház,beöntés...Most 4 éves,elmondani nem tudom miket kipróbáltunk,ez csak egy töredéke volt annak amin átmentünk. Sokszor ideges voltam,tehetetlen, elkeseredett. Erről szólt a végén minden, nem tudtunk napokig kimozdulni, nem tudott oviba járni. Most eléggé alakul, írj privit.

2012. júl. 22. 20:40
 7/14 anonim válasza:

szia

nem tudom segítek-e,de ha dióbelet adnál neki és azt rágcsálná az segíthet,ismerősöm extrém szorulásán segített. még a fügét is kipróbálhatjátok,az is segít.ha már úgy is érzi hogy iszonyatosan kell kakálni úgyse tudja visszatartani

2012. júl. 22. 21:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzetedet,én ugyanígy vagyok a majdnem 3 éves fiammal. Hetente 1x kakil, de akkor olyan nagyot,hogy nem tudom elképzelni hogyan fér ki. Nagyon nagyon szenved,vele együtt én is. Sok mindent kipróbáltunk mi is,bár a rendszeres gyógyszerezést,kúpozást mellőzöm,mert nem szeretném ha hozzászokna a szervezete. Én bízom abban,hogy a teljes nappali szobatisztaság méghozzá az áttörést,ugyanis a lányomnál ugyanez volt a helyzet. Ahogy rászokott a wc-be kakilásra,úgy szűntek még ezek a problémák is.

Sok kitartást nektek!

2012. júl. 22. 22:51
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm! Adióbél sem segített, próbáltuk azt is...nekünk szobatiszta, nem ez a gond, sőt ovis, az sem hozta meg a remélt áttörést.. köszönöm az ötleteket, és írok privit is...
2012. júl. 22. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálunk is, voltunk pszichológusnál. teljesen felesleges elvinned, semmit nem segített. Várom a csodát, állandóan gubbaszt a kanapén, hogy vissza tudja nyomni. Ha nagy ritkán leszáll, akkor rohan vissza, mert érzi az ingert. Én már teljesen kivagyok.
2012. júl. 23. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!