Kakiprobléma. Pszichológus segíthet?
Laveolac és ráültetem a vécére. Ott marad, míg nem kakál. Ha kakál, örömködünk. Érdekes, a vécé fölött már nem variál, csak elmenni nem akar.
Sokat kellene gyurmázni (enyém utálja megfogni), koszolni állítólag, a nevtant is megjártuk, de eredménytelen, egyszerűen nem ér rá kakilni, a játékot abbahagyni, nincs más oka.
Szia!
Mi először a kajával próbálkoztunk,aztán jöttek a csodaszerek, ilyen-olyan olaj,magok...guttalax,leavolac, probiotikum...pszichológus, kineziológus,természetgyógyász, schüsler sók, bach terápia... kivizsgálás, kórház,beöntés...Most 4 éves,elmondani nem tudom miket kipróbáltunk,ez csak egy töredéke volt annak amin átmentünk. Sokszor ideges voltam,tehetetlen, elkeseredett. Erről szólt a végén minden, nem tudtunk napokig kimozdulni, nem tudott oviba járni. Most eléggé alakul, írj privit.
szia
nem tudom segítek-e,de ha dióbelet adnál neki és azt rágcsálná az segíthet,ismerősöm extrém szorulásán segített. még a fügét is kipróbálhatjátok,az is segít.ha már úgy is érzi hogy iszonyatosan kell kakálni úgyse tudja visszatartani
Átérzem a helyzetedet,én ugyanígy vagyok a majdnem 3 éves fiammal. Hetente 1x kakil, de akkor olyan nagyot,hogy nem tudom elképzelni hogyan fér ki. Nagyon nagyon szenved,vele együtt én is. Sok mindent kipróbáltunk mi is,bár a rendszeres gyógyszerezést,kúpozást mellőzöm,mert nem szeretném ha hozzászokna a szervezete. Én bízom abban,hogy a teljes nappali szobatisztaság méghozzá az áttörést,ugyanis a lányomnál ugyanez volt a helyzet. Ahogy rászokott a wc-be kakilásra,úgy szűntek még ezek a problémák is.
Sok kitartást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!