Hú, ez érdekes...
Szerintem mondd meg a nőgyógyásznak, hogy otthon is teszteltél és az pozitívat mutatott!
A mellfájdalom utalhat terhességre.
A tesztelés a reggeli vizeletből kell történjen. Lehet, hogy az orvosnál nem ebben a napszakban történt a tesztelés, odahaza meg reggel történt meg. Márpedig ha így történt a dolog, akkor a reggeli eredmény a mérvadó.
De ez csak feltételezés.
2012. júl. 20. 15:05
2/10 A kérdező kommentje:
Azt a vizeletet a reggeli pisiből adtam le a laborba. Én mondtam neki. Olyan bunkók az orvosok meg volt az eredmény és 2 percet foglalkozót velem és el küldőt de nem szépen. Jó mondjuk én nem igazán reggel csináltam hanem kicsit később de még 12 előtt csináltam.
Így már értem.
Sajnálom, hogy így viselkedtek veled :(
Mikor kellett volna megjönnie?
2012. júl. 20. 15:30
És mikor voltál dokinál?Nem lehet,hogy akkor még nem volt kimutatható a terhesség?Amúgy meg van rá az esély?Neked kéne tudni,hogy mikor kellett volna megjönnie stb.Egy picit több infó kéne.Én is voltam anno dokinál és mondta,hogy nem vagyok terhes,az uh. sem mutatott semmit,egy hét múlva már pozitív volt a tesztem.Szóval tudni kéne mikor kéne megjönnie és mikor voltatok együtt,na meg,hogy mikor voltál dokinál.
2012. júl. 20. 15:30
5/10 A kérdező kommentje:
Hú ez egy kicsit hosszú lesz.
Az úgy volt hogy egy 6 hónapja kB. állandóan 34,35,38,40napra jött meg és a 8-9 napos menstruációs napokból csak 3-4 napig tartót és már 6 hónapja kis mennyiségű vér jelentkezik de nekem mindig bő vérzés jelentkezett. Legutóbb július 1-én volt meg és akkor is 3-4 napig tartot, ekkor is kis mennyiségű vér távozott és emi att csináltam tesztet de ezekete a tesztetek menstruáció alatt csinálatam.
6/10 A kérdező kommentje:
7/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég gyakran kell mennem pisilni ahoz képest hogy nem iszok olyan sokat. Meg megint elö jött az mikor még terhes voltam a fiammal akkor is ilyen mikor megittam a kávét akkor ilyen hányinger öklendezés kerülgetet. Már 2x voltam terhes sajnos az első elhalt. Pedig egyiknél sem voltak tüneteim sem rosszulétem.
Így nehéz megállapítani.Szerintem akkor menj vissza az orvoshoz és vidd a pozitív tesztet.És válassz egy másik dokit.Még az sztk-s rendelésen is több doki rendel.
2012. júl. 20. 18:19
De ez nem a problémás gyerekek témakör?
2012. júl. 21. 21:30
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom bocsánat. Véletlenül rossz témakörbe tetem.
Kapcsolódó kérdések: