Nagyon furcsa dolog történik velem!? Jártatok már így?
Szóval menses után kb. egy héttel úgy éreztem peteérésem van, ugyanaz az érzés volt, pici szúrka, fájt a ciciam, stb. Nem is értettem. Azt hozzá kell tennem, hogy nekem nem egyszer van általában peteérésem havonta és nem mindig középidőben. Most két héttel mensi után vagyok és tegnap egy-két csepp véres-barnás "nyálka" (már bocsánat) jött ki belőlem. Ma reggel pedig a párom ránézett a cicimre és csak annyit mondott: "Jézus mi történt a bimbóddal??" Valamiért nagyobb lett, az udvara nem, csak a bimbó, nagyon kiáll és nagyonbb lett jóval. Soha nem volt még ilyen se.
Szerintetek mi lehet? Megszakítással védekezünk, mert jövőhónapba akarunk nekiállni a babónak. A ciklusom tényleg elég futi amiatt, hogy többször van peteérés, egyébként 27 naposak a ciklusaim.
Nyilván nem vagyok orvos, de szerintem simán lehetsz terhes. A mensi után 1 héttel lehetett peteérésed és az utána lévő pici vérzés lehetett beágyazódás. A bimbóudvar növekedése megintcsak lehet a terhesség jele, bár mintha az később szokott volna növekedni, de ez is mindenkinél más...
Majd írd meg feltétlenül, hogy mi lett :-))
Ja, oké...látom már, hogy mit írtál bimbóról meg az udvarról :-))
A véleményem továbbra is ugyanaz :-)
Igazából a nemvártkor kellene, de én például már kb. 3 nappal előbb teszteltem és pozitív lett. Én biztos voltam benne, hogy babát várok, a teszt csak megerősítés volt.
Szóval ha gondolod, tesztelhetsz előbb, de ha biztosra akarsz menni, akkor csak a mensi napján vagy 1-2 nappal utána tesztelsz.
Nekem a beágyazódás után 2 nappal a 10-es teszt már halvány pozitív lett. Igaz nagyon halványan, de már látható volt. Az erős + az utolsó menszesztől a 32. napon lett. Szerintem kedd, szerdán már 10-essel próbálhatsz tesztelni.Írd meg az eredményt. Én is kíváncsi vagyok.
Ui.: Nekem is a mellbimbóm lett kiálló, és nagyobb ahogy te írod. Szerintem simán lehet baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!