Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon furcsa dolog történik...

Nagyon furcsa dolog történik velem!? Jártatok már így?

Figyelt kérdés

Szóval menses után kb. egy héttel úgy éreztem peteérésem van, ugyanaz az érzés volt, pici szúrka, fájt a ciciam, stb. Nem is értettem. Azt hozzá kell tennem, hogy nekem nem egyszer van általában peteérésem havonta és nem mindig középidőben. Most két héttel mensi után vagyok és tegnap egy-két csepp véres-barnás "nyálka" (már bocsánat) jött ki belőlem. Ma reggel pedig a párom ránézett a cicimre és csak annyit mondott: "Jézus mi történt a bimbóddal??" Valamiért nagyobb lett, az udvara nem, csak a bimbó, nagyon kiáll és nagyonbb lett jóval. Soha nem volt még ilyen se.

Szerintetek mi lehet? Megszakítással védekezünk, mert jövőhónapba akarunk nekiállni a babónak. A ciklusom tényleg elég futi amiatt, hogy többször van peteérés, egyébként 27 naposak a ciklusaim.

2012. febr. 19. 10:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Drukkolok a babóhoz!
2012. febr. 21. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha most vagy 2 héttel a mensi után, akkor még korai a teszt. Amúgy lehet baba simán! Hajrá!
2012. febr. 21. 10:40
 13/19 A kérdező kommentje:
de ha van baba, nem kéne még pozinak lenni a tesztnek, ha mensi után egy héttel volt peteérés? Ja még azt elfelejtettem, hogy 1 napig, amikor a pecsételés volt, hőemelkedésem volt
2012. febr. 21. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi van veled? Írj!
2012. febr. 23. 11:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát semmi még. Ugye a mensi még csak 2-án lenne esélyes. A bimbóm még van duzzadva és tegnap este menses fájdalom volt, csak gyengébb. egyenlőre ennyi.
2012. febr. 23. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Mi van veled? Megjött? Már biztosan teszteltél...

Írj! Drukkolok...

2012. márc. 3. 08:22
 17/19 A kérdező kommentje:
szia. nem jött még meg szerencsére. De tegnapi x-epil tesztem gyanús. Nagyon halványan látszik szerintem valami, tegnap raktam is fel kérdés, képet. Azóta ami még hozzájött, hogy reggel émelygek, hányingerem van és többet járok pisilni.
2012. márc. 3. 08:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem lehet gratulálni :-))
2012. márc. 3. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Gyanús a teszt? Azóta 2 hét telt el, ilyenkor már nem gyanúsnak, hanem egyértelmű pozitívnak kellene lennie. Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagy, de amikor ezt a kérdést feltetted, akkor a tüneteid még tuti nem terhesség miatt voltak.
2012. márc. 3. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!