Nagyon furcsa dolog történik velem!? Jártatok már így?
Szóval menses után kb. egy héttel úgy éreztem peteérésem van, ugyanaz az érzés volt, pici szúrka, fájt a ciciam, stb. Nem is értettem. Azt hozzá kell tennem, hogy nekem nem egyszer van általában peteérésem havonta és nem mindig középidőben. Most két héttel mensi után vagyok és tegnap egy-két csepp véres-barnás "nyálka" (már bocsánat) jött ki belőlem. Ma reggel pedig a párom ránézett a cicimre és csak annyit mondott: "Jézus mi történt a bimbóddal??" Valamiért nagyobb lett, az udvara nem, csak a bimbó, nagyon kiáll és nagyonbb lett jóval. Soha nem volt még ilyen se.
Szerintetek mi lehet? Megszakítással védekezünk, mert jövőhónapba akarunk nekiállni a babónak. A ciklusom tényleg elég futi amiatt, hogy többször van peteérés, egyébként 27 naposak a ciklusaim.
Mi van veled? Megjött? Már biztosan teszteltél...
Írj! Drukkolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!