Esténként ritkábban nagyon furcsa dolog történik velem . Ez átlagos vagy valakinek volt már ilyenje? vagy valami magyarázat van erre hogy mi ez?
szóval: fekszem sötétben ugye becsukva a szemem és hirtelen valami hihetetlen érzés tör rám.
Ki akarom nyitni a szemem de valami nem engedi , probálok megszólalni de az sem megy ( bár asszem néha-néha egy kisebb nyögés kijön )
a lelkemnél elkezd belülről reszketni(rázkódni) vagy valami ilyesmi és valamikor a jobb fülemnél olyan hangot hallok mintha egy légy szorult volna be mondjuk a párna alá...
amikor kinyitom a szemem és megtudok szólalni , mintha valami kikerült volna belőlem és utána még 1 kis félelem maradt bennem , pedig nem az a típus vagyok...
ennyi lenne .
arra is gondoltam hogy talán ilyen valoság-álom közötti dolog hogy ebbe is abba is vagyok , vagy nem is tudom , rosszabra nem tudok gondolni,
Köszönöm Szépen!
Sok a stressz mostanság körülöttem és úgynézki ez az oka(is) ha jól olvastam .
remélem azért nem lesz nagyon gyakori. mert tényleg nem kellemes.
még azon is gondolkoztam hogy valami meg akar szállni , de nem sikerül neki :DD szerencsére nem
amikor majdnem elalszok (de még éber vagyok valamennyire ) és akkor .
rámtör...
igen ez a félig éber és alvó állapotos dolog jól mondod :)
de ugye csak azért felvetettem a lehetőségét amíg nem is tudtam hogy van ilyen alvás zavar vagy miez de persze nem gondoltam h valami démon vagy ilyesmi lenne , de sosem lehet tudni :D :)
Keresd meg a következő blogot abban van erre alkalmas öngyógyító gyakorlat. A létezés fantasztikuma blog.hu
És a Tervszerüen- nyítottan-egyszerüen élni blog hu.
miképp csökkentheted az agy feszültségét elalvás előtt csak a gondolati tenyereddel.Mind két blog fejezetekben íródott-- a politikait hagyd ki az napi füstölgésem keresd a gyógyítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!