Erre van valami magyarázat?
Nos, az egész történet furcsa lesz,meg nem ide illőnek látszik majd...
Szóval. Szex után állandóan úgy érzem, hogy valami hatalmas erő száll belém, gyorsabbak a reflexeim, élesebb a látásom, jobb a szaglásom hallásom, és nagyon nagy erőt érzek magamban... ebbe így eddig semmi meglepő nincs,mondhatni kit érdekel DE viszont ugyanekkor a barátnőmből minden erő kimegy és panaszkodik hogy borzasztóan fáradt. Az egész aktus közben semmi gond nincs, de az orgazmusnál hirtelen mintha valami hatalmas erő belém szállna,(mondhatni természetfeletti) belőle meg kimegy minden erő, és nem érzi túl jól magát. Ez az egész vagy egy napig,fél napig eltart.Az egyik ezotériában jártas barátnője azt mondta neki, hogy valami módon ilyenkor én "kiszívom" belőle az energiákat. Én ugyan elég szkeptikus vagyok, de ez az egész furcsa nekem és nem értem. Valóban létezik ilyen, lehet ilyen? És hogy meg miért? Én nem csinálok semmit akkor hogy? (azaz csinálok, csak ezoterikusat nem...)
Minden emberi erintkezes energiaatadas. A beszelgetes is. Kinek kevesebb, kinek több van, es akinek több, az ad annak, akinek kevesebb. Mert az energia kiegyenlitödesre törekszik. Ez teljesen termeszetes folyamat. A bioenergetika foglalkozik ezzel bövebben.
Pl. itt is energiakat adunk-kapunk. Akinek sokat kell magyarazkodni, mert erre "kesztetik", ott a "kesztetök" szivjak le az energiat, es a magyarazkodo ad.
Ha ennyire megerzitek a különbseget, akkor valoszinüleg nagyobb mennyisegü energiaatadas törtenik. (?)
Azert erdekes, mert en azt hittem, szexnel mindig a ferfi ad energiat... es en nö letemre ennek megfelelöen szoktam erezni.
Egy racionalisabb vilaghoz közeli magyarazat: nem lehetseges, hogy a bnöd esetleg sokkal aktivabb, es emiatt kifarad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!