Minden közös bennünk. Erre van valami értelmes magyarázat? Bővebben lejebb.
És le tudnál vele élni egy életet?
(Azért kérdezem ezt, mert én pl nem bírnék ki hosszabb időt egy olyan pasival, aki pont olyan, mint én. Kész rémálom lenne. Mindketten ugyankkor és ugyanabban a dologban lennénk makacsak, máskor meg ugyanabban a dologban nem akarnánk dönteni...)
Könnyen lehet hogy ő a nagy ő, tudod erre mondják, hogy egy hullámhosszon vagytok :)
A párom és köztem is hasonló kapcsolat van, ezért csak annyit mondanék, hogy nagyon boldogok lehettek együtt, simán le lehet így élni egy boldog életet, vagy többet, és két dolog lesz nagyon fontos a kapcsolatotokban, ahogy minden más kapcsolatban is:
empátia és tolerancia :)
Hát ez érdekes :)
Vigyázz!!!
Azok a nők, akiknek nincsen önálló karakteres személyisége, hajlamosak rá, h egy kapcsolat érdekében és a tökéletes nő látszatának elérése érdekében bólogató keljfeljancsivá "mutálódnak". Úgy gondolják azzal okoznak örömet, ha mindenben azonosok a szeretett férfival. Innen aztán jó nagyot lehet pofára esni, ha kimutatja a foga fehérjét. A három hónap nagyon rövid idő. A félév is.
Remélem nem ez a helyzet nálatok, mert akkor bizony ő lesz a nagy ŐŐŐŐŐŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!