Mi történik velem?
Lehet, hogy hosszú lesz a kis történetem, de nagyon örülnék, ha elolvasnátok és írnátok véleményt!:)
14 éves lány vagyok..Mindig is szorgalmas, segítőkész gyerek voltam, de most valami megváltozott..Szemtelen vagyok a tanárokkal és nem érdekel a suli.Jó tanuló voltam/vagyok.Tavaly nyár végéig úgy gondoltam, hogy mindenem meg van, tökéletes család, sok ruha, laptop, tv,stb..DE! aztán koppantam egy nagyot és belecsöppentem a való életbe..Rájöttem, hogy az élet nehéz és fájdalmas és tud gonosz is lenni..Azóta vagyok ilyen.Sokszor rosszkedvű, de mindig mosolygok és ezért senki sem hiszi, hogy van valami bajom..
Nyár végén jelentette be anyukám, hogy elakar válni apumtól.(Van 2 fiú testvérem, egyik 8 éves másik az ikertesóm és a nagymamánkkal lakunk együtt.Mindig is szinte csak ő nevelt minket.)ezután másnap már el kellett költöznie.(13-17 km-re van most tőlünk.)
Apukám kb. idegileg összeomlott ekkor és minden nap eljárt munka után sörözőbe és miután jól berúgott felhívott minket és mindenféle hülyeséget mondott nekünk és ez így ment egy kis ideig..egy héten egyszer találkozunk vele és akkor mindig valahogy próbál érdeklődni anyu iránt és mindig tesz rá valami negatív dolgot..://
Eközben anyukám meg pont, hogy most boldog, aminek persze nagyon örülök.Felszabadult, vidám ,stb..Elkezdett pasizni is, aminek már annyira nem örülök, mert mindegyikkel csak lefekszik és soha sincs itthon..És olyan rossz nézni, hogy miközben apukám megy lefele, anyukám pont, hogy megy felfele és egyre nyitottabb ://
Akkor kiderült apukámról egy elég mocskos dolog is.10 éven át adott egy k*rvának pénzt minden héten..de amikor elege lett belőle apumnak rám szállt a csaj..Ott lakik a sulink mellett és követett engem és kiderült, hogy mindent tud rólam és a barátaimról..és megfenyegette apumat, hogy ha nem ad neki pénzt akkor kirúgatja őt a munkahelyéről..Jó, ezt az egészet anyukám rendbe tudta hozni és leszállt rólam a csaj..szerencsére..de eléggé megviselt engem..Amiket írt nekem facebookon..://
Meg nyár végén majdnem megerőszakoltak és azóta félek minden pasitól..Legfőképp a magasaktól, de nagyon.
De azt hittem, hogy ez megfog változni, mert januárba képbe jött egy fiú, aki azt állította, hogy én vagyok neki az álomnő, akire eddig várt és soha sem fog elhagyni..Na aztán összejöttem vele, jó volt minden, mert végre úgy éreztem, hogy biztonságban vagyok és megvéd engem mindentől.De aztán szakított velem, mert talált egy jobb csajt és szépen lekoptatott..Na ott akkor összedőlt bennem egy világ..Meg mindig egy csomó rossz ember megtalál engem..pedofilok vagy nem tudom..:// de nagyon szeretném, hogy valaki legyen mellettem...Ezért elkezdtem pasizni és úgy gondoltam mindegy csak lényeg, hogy valakinek keljek..De így utólag már rájöttem, hogy h*lye ötlet volt..Tanulmányi átlagom is megy lefele..de szerencsére most már kezdek egyenesbe jönni a tanulást illetőleg :)
Jajj, azt elfelejtettem leírni pár sorral följebb, hogy apukám pár napja jelentette be, hogy leköltözik a Balaton mellé..és csak szünetekben fogunk találkozni..Ez nem is olyan nagy gond, mert soha sem volt ez az igazi apuka típus..Soha sem védett meg, mert még saját magát sem tudja..:// de persze nagyon szeretem csak elég rossz, hogy tőlem kér tanácsokat és én mondok neki mindent el, hogy mi hogyan van..://
Egyenlőre ennyit akartam leírni :) most nem jut eszembe több.
Mit gondoltok erről az egészről?És szerintetek mi történt velem?Mit kéne tennem, hogy egyenesbe jöjjek?
Előre is nagyon, nagyon szépen köszönöm annak, aki válaszol a kérdésemre :D
Az én szüleim is a válást tervezik , de neked elgalább ott vannak a nagyszüleid és a tesóid (bárcsak nekem lenne ikertesóm:D) . Nekem is vannak, de elköltöztek.
Amúgy szerintem annyi, hogy megviselt a válás. Egy ilyen eléggé meg tudja rázni az embert... =/
Nagypapámat soha sem ismertem..Csak egy 'pót' nagypapám volt..aki meghalt rákban..
Nekem csak a nagymamám maradt!://
Sok rossz történt veled, ezeket mindet egyszerre a nyakadba zúdították. Nem tudtad kellőképp feldolgozni. Ez teljesen érthető. Beszélgess valakivel, ha van olyan barátnőd, akiben megbízol és meg tudsz vele mindent beszélni, akkor használd ki, sokat segít. Ha gondolod írhatsz privátot, jó hallgatóság vagyok, és én is sok rosszon mentem/megyek át, szóval átérzem a helyzeted. :) Nem tudok neked túl sok jó tanácsot adni, legyél pozitív. Ez segít, nagyon sokat. Az emberekben pedig nem lehet maximálisan megbízni... A pasik kihasználják, hogy naív és fiatal vagy. Ne hidd el elsőre minden szavukat:)
14L
szia.
ez az alkoholista dolog nálunk is meg van. az apukám most is részeg, és a haverjánál lóg. nem dolgozik több mint fél éve. én is nehezen dolgozom fel a dolgokat. nincs saját szobám, és nagyon nehezen tanulok,mert nincsen hely a lakásba,ahova nyugodtan leülhetnék. ha van kedved erről beszélgetni akkor írhatsz privátot. remélem jobbra fordul a sorsod :) 14L
Jajj de kedvesek vagytok mindannyian!:))
Utolsó kettőnek mindenképp írok üzit!:D
nem hittem volna, hogy más is van ilyen helyzetbe mint én..Ennek örülök, hogy megtudom beszélni ezeket olyanokkal, akik tudják, hogy milyen:)
És remélem nektek is jobb életetek lesz nem sokára!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!