Mit tehet az unokatesóm, ha 14 éves lánya ku. válkodik?
Unokanővérem 14 éves lányára nem lehet hatni semmilyen eszközzel. Lusta, nem tanul, iskola helyett csavarog, kb 1 éve pedig összevissza szexel mindenkivel aki az útjába kerül. Ezt onnan lehet tudni, hogy naplót ír, amit az anyja megtalált és beleolvasott, azóta teljesen kivan, mert a kiscsaj gyomorforgató stílusban írja le kivel mit csinált. Egyébként is teljesen felnőttnek hiszi magát, anyját is és mindenki mást leolt magasról. Nincs perspektívája, úgy gondolja majd leszül v.kinek x gyereket, lehetőleg pénzes pasinak, addig meg az anyja kötelessége tartani. A neveléséről csak annyit, hogy apja 1 éves korában lelépett, nem is fizet utána és be sem lehet hajtani rajta, mert sosem dolgozott, mindig nők tartották el. (úgy látszik ez örökletes)
Az unokanővérem egyedül nevelte albérletben és mivel eü-i dolgozó, rengeteg időt töltött a munkahelyén, sokat hajtott, hogy meg tudjanak élni, sajnos emiatt kevés ideje maradt ugyan a gyerekre, de amúgy egy nagyon jó lelkű, szeretettel teli ember, tehát nem szeretethiánytól lett ilyen a gyerek, az tuti. De már szinte írtózik a gyerektől, és hát v.hol megértem, mert tényleg elég fura az a kislány, mintha nem volna teljesen 100-as.Semmivel nem lehet rá hatni, nincs lelkiismerete, teljesen gátlástalan, lop, csal, hazudik, otthon mindent tönkretesz,ha számon kérik, csak röhög. Mit lehet tenni ilyen setben. A pszichoógus nem vált be. Gyerekotthon?
Kikkel barátkozik a lány? Az unokatesód ismeri őket? Ugyanis keveredhetett akár olyan helyzetbe is, mint amilyen a Thirteen (13) című filmben van. Egy lányt lenéznek a suliban a menő csajok, mire megváltoztatja az öltözködését, a viselkedését. Bekerül a menők közé, ők pedig mindenre ráveszik a lopástól a szexen át az éjszakai meglógásig, ő pedig bevállalja, mert köztük akar maradni. Nem lehet hogy ilyen helyzetben van az ő lánya is? Különben helytelen meglátás az hogy minden 14 éves ilyen, én is ennyi vagyok és soha nem volt még fiúm, nem ittam, cigiztem. Az egyszerű beszéd itt nem segít, tiltással lehet az ellenkezőjét éritek el. Az anyuka próbálja visszaállítani a bizalmat, magyarázza el a csajszinak, mit miért ne csináljon! Gondolkodtassa el egy picit. Remélem tudtam segíteni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!