Hogy nevelnéd meg?
szóval volt egy család ahol apuka lelépett egy 17 éves csitri miatt és elhagyta a gyerekeit, majd közölte, hogy neki kell a ház ezért lépjenek le. ezután nem volt otthonuk, külföldre mentek, sátorban laktak, utcán, rokonoknál, majd intézetben.
most apjához, a ahhoz aki szétbombázta a családot (bármit is mondasz, egy gyerek így éli meg, főleg, hogy írod, miattad költözött el) és az "új" gyerekhez kell költözniük, anyuka pedig szarik rájuk.
most tényleg írjam azt, hogy téged sajnállak????
pfff, hát ne haragudj, de amit csináltál és ahogy írsz róluk... nem éppen úgy tűnik, hogy sajátodként szereted őket. borzasztó életük volt az utóbbi 3 évben, aminek részben te voltál az okozója, szegényeknek ez nagyon nagy trauma lehetett, kívánom nekik, hogy találjanak maguknak egy otthont ahol szeretni fogják őket!
megértem hogy nehéz a helyzet, de azért van abban valami amit a 12-es írt
ezt írtad:
"én megismertem a férjemet majd fél évre rá összeköltöztünk(előtte a gyermekeivel és az anyjukkal élt de már nem voltak házasok)ő elment adott nekik pénzt"
tehát akkor költözött el a gyerekeitől, miután veled megismerkedett, ezt a gyerekek úgy élték meg, hogy miattad hagyta el őket az apjuk
"nekünk anyagi problémák miatt elkellett költöznünk az albérletből és a férjem házába szerettünk volna költözni ahol lakott a családja...a volt feleség azt szerette volna hogy fizessünk neki milliókat mert ő külföldön szeretne állást vállalni"
vagyis ez a család ott élt a férj házában, ti meg egyszer csak beállítottatok, hogy mostantól mi is itt lakunk
jól értem?
mert ha igen, szerinted ezt hogy éli meg egy elhagyott nő és a gyerekek? mit szólnál, ha éldegélnél a babáddal kettesben, aztán egyszercsak jönne a volt férjed az új nőjével, hogy na akkor mostantól mi is itt lakunk
hát én ezt el sem tudom képzelni
na mindegy, szóval valakiknek menni kellett a házból, és azok ők lettek, a nő, meg a gyerekek
ha a gyerekek szemszögéből közelítjük meg a dolgot, akkor egy percig nem szabad azon csodálkozni, hogy utálnak téged, éppen ezért neked kell azon munkálkodnod, hogy valahogy elfogadtasd magad velük
elhiszem hogy borzasztó nehéz velük, de próbálj meg kicsit az ő szívükkel gondolkodni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!