Hogy nevelnéd meg?

Figyelt kérdés
A férjem volt felesége lemondott a gyerekekről és iderakta őket hozzánk..nagyon problémás neveletlen gyerekek..hogy nevelnéd meg őket...valamilyen módszer?

2012. jún. 13. 23:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem S.O.S gyermekfaluban kéne érdeklődni, ahová befogadnák őket. Mivel a Ti kapcsolatotok nem túl jó, nem hiszem hogy könnyen menne a beilleszkedésük hozzátok, a nevelésük se lenne egyszerű ha eddig arra voltak nevelve hogy Te rossz vagy. valószínűleg sosem fogadnának el téged. Jelen helyzetben szerintem egy megbízható, de számukra idegen nevelőszülők lennének a megoldás.
2012. jún. 14. 15:41
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

szóval volt egy család ahol apuka lelépett egy 17 éves csitri miatt és elhagyta a gyerekeit, majd közölte, hogy neki kell a ház ezért lépjenek le. ezután nem volt otthonuk, külföldre mentek, sátorban laktak, utcán, rokonoknál, majd intézetben.

most apjához, a ahhoz aki szétbombázta a családot (bármit is mondasz, egy gyerek így éli meg, főleg, hogy írod, miattad költözött el) és az "új" gyerekhez kell költözniük, anyuka pedig szarik rájuk.

most tényleg írjam azt, hogy téged sajnállak????

pfff, hát ne haragudj, de amit csináltál és ahogy írsz róluk... nem éppen úgy tűnik, hogy sajátodként szereted őket. borzasztó életük volt az utóbbi 3 évben, aminek részben te voltál az okozója, szegényeknek ez nagyon nagy trauma lehetett, kívánom nekik, hogy találjanak maguknak egy otthont ahol szeretni fogják őket!

2012. jún. 14. 15:47
 13/26 A kérdező kommentje:
én voltam az okozója. te ..áhh..te tök hülye vagy olvassál már !!!nem kérte senki tőlük hogy költözzenek el..ők a pénzt akarták...áhh többet nem is jövök fel ide!!
2012. jún. 14. 15:48
 14/26 A kérdező kommentje:
olvastál??nem mentek külföldre..kéne neked egy szövegértés..te buta te!
2012. jún. 14. 15:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

megértem hogy nehéz a helyzet, de azért van abban valami amit a 12-es írt

ezt írtad:

"én megismertem a férjemet majd fél évre rá összeköltöztünk(előtte a gyermekeivel és az anyjukkal élt de már nem voltak házasok)ő elment adott nekik pénzt"

tehát akkor költözött el a gyerekeitől, miután veled megismerkedett, ezt a gyerekek úgy élték meg, hogy miattad hagyta el őket az apjuk

"nekünk anyagi problémák miatt elkellett költöznünk az albérletből és a férjem házába szerettünk volna költözni ahol lakott a családja...a volt feleség azt szerette volna hogy fizessünk neki milliókat mert ő külföldön szeretne állást vállalni"

vagyis ez a család ott élt a férj házában, ti meg egyszer csak beállítottatok, hogy mostantól mi is itt lakunk

jól értem?

mert ha igen, szerinted ezt hogy éli meg egy elhagyott nő és a gyerekek? mit szólnál, ha éldegélnél a babáddal kettesben, aztán egyszercsak jönne a volt férjed az új nőjével, hogy na akkor mostantól mi is itt lakunk

hát én ezt el sem tudom képzelni

na mindegy, szóval valakiknek menni kellett a házból, és azok ők lettek, a nő, meg a gyerekek

ha a gyerekek szemszögéből közelítjük meg a dolgot, akkor egy percig nem szabad azon csodálkozni, hogy utálnak téged, éppen ezért neked kell azon munkálkodnod, hogy valahogy elfogadtasd magad velük

elhiszem hogy borzasztó nehéz velük, de próbálj meg kicsit az ő szívükkel gondolkodni

2012. jún. 14. 22:59
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó: ha a volt férj nevén van a ház, akkor egy angyal, ha megengedte, hogy eddig is ott lakjanak... Nem vagyok rá büszke, de sógornőmet a bátyám páros lábbal rúgta ki, mikor elváltak két kicsi gyerekkel. Mondjuk sógornőm is rászolgált, de ez most lényegtelen. Nem a helyzetet kellene minősíteni, hanem a gyerekek viselkedési problémájával kellene valamit kezdeni, amit szerintem a kérdező is ért, hogy miért alakult ki (sokkal többről van itt szó annál, hogy a kérdező "elszeretett" egy elvált apát). Viszont a kérdező tenni szeretne valamit, és nem az az első gondolata, hogy S.O.S. faluba tetesse a gyerekeket (ahova fel se vennék őket, mert valószínűleg apuka a kijelölt gyám, akinek van egy háza, állása, stb.), hanem nevelési tanácsot szeretne kapni amivel elkezdhetné kezelni a problémát... 10-es voltam
2012. jún. 14. 23:26
 17/26 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm 10-es..nem csak beállítottunk a volt feleség adta az ötletet hogy ezáltal mind a 2-en jól járunk!!!a volt feleség évekig nem dolgozott ingyen lakott ..ráadásul oly mértékű tartozást is felhalmozott amit még a mai napig sem győzünk fizetni..úgygondolom hogy a férjem nek is csak 1 élete volt..tehát nem hiszem hogy a volt asszonnyal kellett volna ezt az élletet elsínylődnie csak azért mert ez a gyerekeknek mekkora trauma lenne...az én szüleim is elváltak,én is megértettem isővel az apukám döntését,hogy nem érezte jól magát az édesanyámmal..a gyerekeken mindig segítettem,ők nem utáltak osha..szinte nagyon jó barátságban voltunk!!szerettek hozzánk jönni és a babámat is nagyon szerették..csak akkor romlott meg ez a kapcsolat amikor a volt asszony mindenképp a házba akart költözni...(de úgy hogy nem dolgozik)én még munkát is szereztem neki egy ismerősöm által,maga a főn9k hívogatta hogy mikor jön már dolgozni erre a válasz nincs munkaruhája..erre vettünk neki azt is..erre nem ment dolgozni...azt terjeszti mindenkinek hogy egy fillér nélkül raktuk ki őket az utcára...amikor mi kérdeztük tőlük ugyan mit akarnak??maradhatnak a házban is majd mi megoldjuk valahogy...de ők KÖNYÖRÖGTEK hogy a pénzt szeretnék és a nyakunkba borultak olyan hálásak voltak(a gyerekekis!)hogy végre kimehetnek külföldre!!!köszönöm 10-es ..a sok rossz után még mindig segíteni akarok nekik!!!hiába vádaskodik mindenki..nem voltatok ott...nem tudjátok hogy képes volt azért rámtámadni a volt feleség mert nem adtunk neki pénzt(mert már nem volt miből,annyit adtunk)adtunk neki karácsonykor 200000-ft-ot de már szilveszterkor éheztek!!!akkor ki is a szívtelen??én sose éheztettem a gyerekemet és az ő gyerekeit is mindig finom étellel vártam..ha kellett nekik valami azonnal ugrottam,segítettem...de ők sajnos úgy ellettek "rontva"..hogy nem örömünk volt bennük amikor itt voltak..hanem sajnos rosszul viselkedtek!ezt a problémát szeretném én megoldani...hiába bántotok..szerintem nem sok ilyen fiatal anyuka vesz még 3 gyereket magához,főleg ilyen konfliktusok között..
2012. jún. 15. 11:51
 18/26 anonim ***** válasza:
hány évesek a gyerekek?
2012. jún. 15. 13:14
 19/26 A kérdező kommentje:
11
2012. jún. 15. 15:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Hármasikrek?
2012. jún. 15. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!