Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 16 éves gyerek, hogyan szabadu...

16 éves gyerek, hogyan szabadulhat meg az anyjától?

Figyelt kérdés
Egyszerűen tönkreteszi az életemet. Ha kell részletezem.
2009. jún. 10. 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nekem segített a kolesz. Óbuda, Vécsey. Anyám sírt mikor beadot..wáhh, ciki volt. Aztán hétvégenként veszekedés, de legalább csak 2 napot kellett otthon lennem meg a szünetek. A suliváltás is segít nézz körül a neten, aztán egy közeli koli. A Moszkva téren levő kollégium is jó. Ha most nyáron dolgoznál az is egy kis szabadság lenne és a pénz is jó ha van.
2009. jún. 14. 19:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Cselédnek használ és ver!
2009. jún. 16. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Uh ez gáz! Apárom muterja is cselédnek használta a fiait és szintén verte őket,semmit nem tett azért hogy előrébb jussanak csak magára gondolt mindíg. A férjem többet volt haveroknál mint otthon,most sincsenek jóba,látogatjuk néha de hát eléggé idegesíti a férjemet az annya,nagyon csúnyákat mond reá és sokszor leüvölti a haját. Velem se volt kedves eleinte (álnok kígyó) csak amióta megszületett az unokája. Ne hagyd magad mondd meg neked is van saját életed száljon le rólad,sregítesz ha szépen megkér és ráérsz... menj el bedolgozni hogy ne függj tőle anyagilag.
2009. jún. 18. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Húúú...ezt már túlrészletezted!

Kedves válaszolók!

Én először is meghallgatnám az anya verzióját is.

Kérdező!

Írj majd egy jó pár év múlva,mikor a te gyereked is 16 lesz.

2009. jún. 28. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Vonulj be egy intézetbe. Mást nem tudsz tenni.Éppen meg is szökhetnél, de úgyis haza kéne menned meg rendőrrel is haza vitethetne. Kérj segítséget. A családon belüli erőszak nagyon súlyos. Ha valóban bántalmazz kérj segítséget szakembertől, fordulj a család segítőkhöz.
2009. jún. 28. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
És miért ver?Nem csinálod meg amit mond?Ha megcsinálod akkor mi oka h.verjen?Ha nem adsz rá okot nem lesz amiért verjen,pl:nem pofázol vissza,békén hagyod ha ideges,talán megpróbálsz a kedvére tenni.El is mehetsz otthonról,de az utcán ezer veszély les rád,akkor még mindig jobb a kompromisszum.Cselédnek használ?Gondolom nem csak ő rendetlenit a házban,hisz te is ott laksz,akkor meg logikus h.elvárja a segítséget,és hidd el jobb lesz a kapcsolatotok ha nem veréssel éri el amit akar.Ha megszabadulnál tőle rosszabb lenne az életed,inkább azon gondolkozz hogyan tehetnéd jobbá,csak rajtad múlik.És képzeld,én is anya vagyok!15 éves a lányom,neki is vannak gondjai,és örül ha együtt megbeszéljük.Gondolkozz el h.van-e igazam bizonyos dolgokban.
2009. aug. 29. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:

ismerős helyzet! énis most vagyok 16,én elköltöztem otthonról,hasonló és egyéb okok miatt.Ha érdekel,irj privátot!

16/L

2009. szept. 4. 06:58
 18/18 anonim válasza:

Kedves 21:57!

Azért van különbség a között, hogy megkér valaki normálisan h takarítsd ki a szobád, vagy pakolj magad után,

DE van sajnos olyan verzió is, hogy egy 16 éves lánynak nincs élete, nincs gyermekkora, mert a WC-t is ő pucolja, főzi az ebédet, mos és csúszik-mászik egész nap.

Lehet h túloz a kérdező, de nem csak ezt kell feltételezni és akkor máris nem áll helyt amit leírtál.

A szülők "kéréseink" /parancsainak/ is vannak határai. Ami túl megy egyszerű kompromisszumon.

Üdv

2010. aug. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!