MIt csináljak ha nem hajlandó húst enni a 2 és fél éves fiam? HOgyan vehetném rá hogy mást is egyen mint üres tésztát és rizst?
nem akarom erőltetni én sem, nem is tudnék semmit a szájába tenni, ha ő nem akarja. Csak valahogy szeretném rávenni hogy egyen, mert a húsban van a legtöbb fehérje és vas. Persze ha brokkolit ennne spenóttal meg túróval és sajttal, akkor nem aggódnék ezen, mert nyugodt lennék hogy elég fehérje jut a szervezetébe. De így sajnos trükköznöm kell, és ezért tettem fel a kérdést, h ötleteket kapjak, és kaptam is, köszönöm mégegyszer.
Szerintem egyébként nem a hússal van a baja, mert nagycsaládi összejöveteleken kézen közön megeszik 3-4 fasírtot vagy rántott halat, rántott csirkét. De ha itthon csinálok neki ugyanolyat azt egyszerűen nem hajlandó még a megszagolni sem. Remélem igaza van az utolsónak és az ovival tényleg jobb lesz a helyzet, bár itthon sincs nasi, még a kiéheztetést is eljátszottam vele párszor, de nem igazán hatásos, de az tény hogy a közöség jó hatással van rá ebből a szempontból.
az enyém is ilyen, ha rajta múlna elélne üres tésztán, kiflin, rizsen, meg sült krumplin
ez életkori sajátosság, majd elmúlik, illetve TV-ben láttam egy dokumentumfilmben, hogy evolúciós ösztön, ebben a korban az ösztönük azt diktálja, hogy amit nem eszik meg, attól nem lesz baja
az hogy nem eszik húst, annyiban baj, hogy lehet hogy így kevés a vasa, ezért én adok neki néha Béres cseppet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!