Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Az utcán hisztiző gyerekek a...

Az utcán hisztiző gyerekek a beígért verést meg is kapják otthon?

Figyelt kérdés
Ma (megint) láttam egy kislányt aki olyan hosszan hisztizett a buszmegállóban kb. vagy 10 percig Non-Stop!!! hogy már nekem idegesítő volt! Az anyukája beígérte neki, hogy meg fogja verni. De ilyenkor tényleg elfenekeli ahogy hazaérnek?

2012. jan. 4. 18:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát tényleg olyan hatalmas nagy probléma ez a mai világban amikor sokan éhen halnak, hajléktalanok lesznek, nem jutnak tiszta ívóvízhez, vagy évekig küzdenek súlyos betegségekkel. Ha az emberek nem dobnának ki évente több tíz kiló kaját annyi élelmiszerrel az éhezők felén segíteni lehetne.
2012. ápr. 29. 02:42
 22/22 anonim ***** válasza:

Nalam inkabb a szappannal kimossuk a szad sztori jott be.

Utni sose mertek nagyot es azon csak nevettunk a hugommal vagy ha nem is fajt utana rajottunk ha jajjveszekelunk akkor meg kisebbet kapunk xD

Viszont egyszer vagy max ketszer kimosta anyum a szamat szappannal maris patyolat volt a beszedem es nem kuldtem el a francba csunya beszeddel hogy ugyse teszi meg meg csak jar a szaja xD

egy baratnomnel a hideg zuhany volt nyero hatasu. mondjuk most is eleg hisztis a csaj de kicsinek el se tudom kepzelni milyen iszonyat volt aztan az anyja egyszer bevagta a kadba es ra a hideg vizet onnantol kezde eleg volt neki megemliteni a hidegzuhanyz egybol elhallgatott xD

verni ugyse mernek nagyot a tobbseg meg ha ver is. ocsem rohog ha elfenekeled... -_- semmi ertelme nincs meg jot is szorakozik azon hogy elbaszta a tvt az allando kikapcsolgatassal... meg szettori a laptopot hogy allandoan levagja a tetejet ha nyitva van neha az se zavarja hogy ott ulsz elotte elszalad melletted es racsapja az ujjadra is...

2012. dec. 21. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!