Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek, hogy a testvérem...

Mit tegyek, hogy a testvérem ne legyen ebben a helyzetben? Csúfolják az iskolában, és tehetetlenek vagyunk!

Figyelt kérdés
Rossz nézni, hogy a tesóm szenved az iskola hallatán. Ált iskolába jár, ahol az oszt.társai állandóan gunyolják! Mi a gond a hugommal? Hogy nem 40kg? Hogy nem követi a mai trendet, és nem cigizik, nem pasizik? Vagy az a baj, hogy Ő a legmagasabb az osztályban? Először azt mondtuk, hogy szóljon vissza, az olaj volt a tűzre. Utána kértük engedje el a füle mellett, de már vízzel fröcskölték. Az osztályfőnök nem tesz semmit, én meg aggódom. Ott tartok, hogy magam megyek be, és védem meg valahogy, de fogalmam sincs, hogy mit tehetnék! 13-14 éves fiatalokról van szó.
2009. máj. 20. 12:46
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
:D tudom,nem is szoktam ^^ :D
2011. okt. 11. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!