Hogy neveljem ki belőle a hisztit?
Figyelt kérdés
3as ikreim most múltak 2 évesek. A 2 tündéri kislány nagyon jól elvan, de a fiú nagyon hisztis. Biztos szerepe van annak a dologban, hogy a kiscsajok ott vannak egymásnak, ő meg unatkozik. Pedig a lányok próbálják bevonni a játékba, nem zárják ki semmiből. De a nap 24 órájának fele hisztivel megy és elég durva. Földön fetreng, nem is sír, hanem sikítt, az arcát veri a földbe és mikor én vagy a kislányok próbáljuk elvonni a hisztiről a figyelmét, dobál, verekszik. Az hogy nekem odavág már megszoktam, de mostanában a kistesóit is bántja és ez már eléggé aggaszt. Próbáltuk azt is, hogy bevittük gy másik szobába és egyedül hagytuk, próbáltuk ringatni (eleinte bevált, de mára már az is felejtős). Jó lenne ha adnátok valami tippeket, mert egyedül vagyok a 3 picivel és így nagyon nehéz, ha az egyik ennyire hisztizik, meg verekszik. :(2011. dec. 23. 16:09
11/11 anonim válasza:
Márpedig, azon a szinten van, sőt még alacsonyabban is, ha a szép szóból nem ért és már itt kell kérdést feltenned. Egy jól nevelt kutya, befejezi a hülyeséget ha rászólnak. Míg a te fiad csak bömböl és a földhöz csapkodja magát. Mellesleg hamarabb dugnék a zuhany alá egy ilyen bömbölő gyereket, mint egy szegény kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!