Más gyerek is ilyen 3 és fél évesen?
Halgas a válaszolokra
lépj lépj minél elöb
majdnem 4 éves gyerek már túlkoros
igy is nehéz dolgod lesz nagyon de késöb nagyob problémák is lehetnek.
Januárban lesz 3 éves a fiam. De ilyen jellegű problémája nincs. 9,5 hós a kistesója.
Fiam önálló, egyedül wc-n wc-zik, egyedül eszik, mindent egyedül akar és csinál is képességeinek megfelelően.
a 16 os vagyok...igen, ilyesmiket csinált az enyém is csak nálunk a szobatisztasággal nem volt probléma de minden más hasonlóan alakult mint nálatok.
Szülői tréningre is megyünk amit a vadaskert szervez hogy mindenféle segítő eszközzel segíteni tudjak a kisfiamnak, mert ez nem teljesen oké dolog, szóval lehet a kistesóra fogni (nálunk is van kisebb) de ezerszer önállóbb mint a nagyom...
Figyelj, Te vagy az édesanyja.Te vagy vele a nap 24 órájában,Te látod hogy valami nem stimmel.
Én mindenképp megnézetném szakemberrel.
4 gyerekes Anyuka.
Szia!Az én fiam is ilyen csak vannak iszonyat hisztirohamai is és 1 valamiben más oviba nem pisil be csak max ha mélyen alszik. Én már addig eljutottam vele, hogy este a joghurtot megeszi meg amit kézzel lehet eszi vajas kenyeret is tudná de inkább katonákat kér amit nem akar megfogni mert vajas lesz a keze. Nálunk is van kistesó aki olyan önálló, hogy egyedül eszik iszik.
Nekem amúgy az ovi sokat segít, de így is furcsa gyerek mindig is az volt, egyik pillanatba azt hiszem autista másikba, hogy asperger szindrómás és van amikor normális. Kakilni nem hajlandó egyáltalán a bilibe. Most lehet szar anyának tartotok de én mindig úgy értem el nála valamit, hogy kapott a seggére kettőt és nem szóltam hozzá míg bocsánatot nem kért. Pl: kistesó ököllel verésekor, aztán ágyba pisáláskor, na azóta állandóan szól ha éjszaka pisilnie kell csak ha beteg akkor nem. De sajna ő ilyen más, az oviba mindig azt mondják nincs vele gond szépen eljátszik.
23-as vagyok.
Miért pontoztál le??????
A kérdésedre válaszoltam. Azért mert a fiam nem olyan, mint a tied?????
"Más gyerek is ilyen 3 és fél évesen?"
Primitív!!!!!!
én nem pontoztalak le, bárki pontozhat bárkit bármilyen irányba, aki belép, te is pontozhatod a többi válaszolót, nem tűnt fel?
Inkább mindenkit fel szoktam pontozni, aki veszi a fáradságot és válaszol, mert ezzel segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!