Tanácsot kérnénk. Mit lehetne tenni egy 4 éves gyerekkel aki szófogadatlan, rossz és szemtelen?
Már büntetés is volt (nincs tv. , nincs kinder tojás). Volt fenekes igazítás, de nem segít semmi. Elbeszélgettünk vele szépen elmagyaráztuk a dolgokat, de nincs eredmény. Kissé elvagyunk keseredve. Van valaki aki ugyan ebben a cipőben jár? Vagy járt és sikerült megoldania.
És csúnyán beszél(mi itthon nem beszélünk csúnyán),azt mondja az oviban hallotta a Lili barátnőjétől...
Kedves utolsó! Szerintem írj ki egy saját kérdést a kisgyerekek témakörben, szerintem úgy sok hasznos tanácsot fogsz kapni.
Szerintem nem a gének, hanem a kisgyerek egyénisége áll a problémák hátterében. Nekem 2 éves a kisfiam, és ő sem egyszerű. Ha nem akarom, hogy valamit piszkáljon, hiába bármilyen tiltás, a legtutibb megoldás az, ha nem fér hozzá... Én csak a veszélyes és értékes dolgokat dugom v. zárom el előle, mert máshogy nem megy. Nagyon kiváncsi (és szintén okos) kisfiú, ami nem lenne baj, de nagyon oda kell rá figyelni. Ha direkt rosszalkodik, büntibe küldöm 2 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!