Kétségbe vagyok esve! Mi lesz így a továbbiakban? 19hónapos kisfiam, nagyon rossz, szófogadatlan, és mindent az ordítással próbál elintézni.
leírom miket csinál.kiváncsi vagyok a véleményetekre, én túlzok vagy valami tényleg nem oké?vagy a ti gyereketek is ilyen?
szóval:szinte egésznap kiabál, nemtud beszélni, hanem csak úgy kiabáló hangokat ad ki.
vannak dolgok amiket nem tudok mellette csinálni, mert egyszerűen nem érti a nem szabadot, a másodok nem szabadnál már ordít és toporzékol.
séta közben ,ha elmegyünk egy üzlet elött ahol elötte már jártunk, már messziről ordít,és úgy vergődik a babakocsiba, hogy az félek szétesik.a pékségbe addig ordít amíg nem kap kiflit, hiába mondom neki szépen még kinnt,hogy kapsz kiflit nem kell sírni.meg túlzottan a megszokások rabja.mindent egy adott sorrendben tesz mindig.
én aggódom túl?
nem látok rajta kívül pl. a boltban ilyen viselkedésű gyereket.
én ha nemet mondok ahhoz tartom is magam, de képes egy teregetést végig ordítani,pl.
és a pékséges kiflis dolog meg úgy van, hogy kinnt mondom neki, hogy bemegyünk és kap kiflit, és amíg oda nem adom neki, (ki kell fizetni, netán sorba állni)ordít.
én nemtudom mit tegyek.
ja, és miért csak velem csinálja? a nagyiéknál jó gyerek.
nem szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!