Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Vissza a gyermekpszichiátriára...

Vissza a gyermekpszichiátriára :- (?

Figyelt kérdés

Kisfiammal az oviban komoly viselkedésproblémák vannak (dührohamok),itthon is nagyon nehéz vele,már megfordultunk vele gyermekpszichiátrián 1X ,akkor annyit mondtak,hogy ha továbbra sem javul a helyzet jelentkezzünk be újra hozzájuk.

Halogattam idáig,bíztam a javulásban,de már lassan egy éve voltunk és sokat romlott a helyzet .

Nagyon meg vagyok ijedve,hogy valamilyen komoly pszichiátriai betegsége van a fiamnak és emiatt ennyire kezelhetetlen,félek amennyiben visszamegyünk akkor már lemoshatatlan ,hogy pszichiátriai beteg és gondozott.Lehet,hogy csak én vagyok pánikolós és nincs vele semmi komoly,mások azt mondták,hogy ők már nem bírnák azt amit művel.

A körzetiorvostól kell beutaló vajon,vagy hivatkozhatok az előzményekre,hogy már jártunk náluk?

2011. okt. 30. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4%

Én amondó vagyok, pár jól irányzott pofon helyre tennék, még lehet nem késő,vagyis addig kell amig nem késő.

Nade ezt sem ugy kell hogy gondolok egyet megütöm, hanem Ő neki is be kell látnia hogy ez jár

Régen nem voltak ilyen hogy gyermekpszichiátria meg hasonló otthon megnevelték és lett belőle egy rendes felnőtt, nem kell neki megvenni mindent majd meglátja kedves Anyuka, helyrejön, fel a fejjel

2011. nov. 1. 19:05
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon beteges,tartós betegnek is számít(voltak már nagyon kemény időszakok emiatt),én emiatt nagyon sajnálom...valószínű az utolsónak van igaza és nagyobb szigorra van szükség,vajszívű vagyok...naív ...áldozattípus,csak tudnék más lenni,csak ne lennék ilyen :-( ,ha próbálkozom is a neveléssel,felemelem a hangomat néha nem vagyok hiteles a gyerek szemében a szigorú anya szerepkörben jól tudja,hogy túlszeretem,túlféltem...elrontottam valószínű már rég a nevelést.

Annyira sajnálom,annyira szerencsétlen és kiszolgáltatott néha a betegsége miatt,hogy megszakad a szívem miatta,máskor meg mikor jól van előjön belőle a kisördög,a játékokkal való elkényeztetés is akkor a leginkább jellemző amikor rosszabb passzban van a betegsége,olyankor alázatos,szépen beszél,"kedves édesanyámnak" hív,amint jobban lesz,akkor már nem eképp beszél,olyankor már minden vagyok ,csak nagyságos kisasszonyka nem...

2011. nov. 1. 19:22
 13/13 anonim ***** válasza:

19:05-ös vagyok ujra!

Apuka egy háztartásban van?Mert Ő lehet picit szigorubb,gondolván férfi léttéből...

Amugy én is 5-9 éves koromig "rossz" voltam a kedves tanárnénik szerint, de kinőttem és valószinűleg Maguknál is ez bekövetkezik :P

Jobb most mint 16+-on amikor már nem csak kisautókat tör össze

Tehát nagyobb szigor és magabiztosság nameg Jézus Krisztus akihez imádkozzon és megfogja látni helyre jön, csak bízni kell!!!

16/F

2011. nov. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!