Meddig lehet elmenni egy 1 éves gyerek fegyelmezésénél?
Figyelt kérdés
Keresztfiamat anyja simán felpofozza.1 éves korban?2011. okt. 14. 16:49
11/29 anonim válasza:
Akkor kapd elő az anyukát, és közöld vele, hogy ha valami baja van, kérjen segítséget, de ne a gyereken verje le a feszültséget. Legyél határozott. A családjával tudsz beszélni? A keresztanyjaként rokon vagy csak barátnő gyereke a kicsi?
12/29 anonim válasza:
Írj nekem privát e-mailt Kérdező ezzel a témával kapcsolatban.
13/29 anonim válasza:
tegye be a kiságyba és hagyja ott kicsit, ha kiakasztja a gyerek. Úgysem érti még az összefüggéseket és megjegyezni sem tudja még, hogy miért kapta, legközelebb már nem fog rá emlékezni.
14/29 anonim válasza:
Az ujjnyomok meglátszanak a gyerek arcán, miután elcsattan a pofon?
15/29 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag vörös a pici arca
2011. okt. 16. 17:50
16/29 anonim válasza:
nekem 2 fiam van a nagyobbik égető tűz olyan rossz...
a pici 1 múlt Ő még csak hisztis de nem rossz....
ŐŐŐŐ nem is tudok szóhoz jutni
nekem is írsz privit? adnék 1-2 tanácsot
17/29 anonim válasza:
Akkor ottmarad az ujjak helye. Ez 2-3 éveseknél szerintem gyakori (de ezt az itt kommentelő anyukák tudják megerősíteni) de 1 évesnél még a kézreverés is elég lenne szerintem. Bár a mai anyukák elég erősen oda tudnak csapni a gyereknek. Mindenhol piros lesz, akárhova kap a gyerek.
18/29 anonim válasza:
Anyuka hülye. Minek neki gyerek? A gyerek még nem fogja fel, mit miért nem, elég kicsi ahhoz. Még 3 évesen sem pofoznám fel. Ez már gyerekbántalmazásnak minősül. Akár jogosnak hiszi, akár nem, nem az. Még a kutyámat se verném, ha ilyen pici, de nagyobbat sem. Hadd ne minősítsem...
19/29 anonim válasza:
kérlek, ne írj privát levelet a 63 százalékosnak- ő az a perverz állat, már más kérdéseknél is a gyerekveréseken élvezkedik.
20/29 anonim válasza:
honnan tudod hogy ő az?élvezkedett?jóisten!
amúgy te is 63%os vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!