Nagyon el vagyok keseredve,3 éves lesz a fiam és teljesen tőlem függ mindenben, mit csináljak?
Sziasztok! Annyira rosszul érzem magam és nem tudom, kihez fordulhatnék, ezért kérem a tanácsaitokat, mert most kezd betelnii a pohár....fiam 3 éves lesz. Konkrétan csak velem van, sosem aludt másnál, egy órát nem töltött mással, még az apjával sem ugy, hofy ott ne lettem volna vhol 10 méteres körzetben. Beszél, szobatiszta 2 éves korától, de van egy komoly gondunk: csak velem csinál minden alapvető dolgot! CSAK velem iszik, senkitől nem fogad el semmilyen innivalót. CSAK velem eszik és csak velem pisil/kakil. Képes 4 órán át visszatartani a pisit, ha nem vagyok a közelében.
Vesemedence gyulladást kaptam, sosem vagyok beteg, de ez kifektetett. Teljesen jól eljátszott apával/nagyszülőkkel, csak nem evett/ivott/pisilt velük.
Ma mentem vissza orvoshoz, 2 órán át orditott utánam, az apja szerint örjöngött. Szerintem annyira megszomjazott, hogy kiborult, mert ugye nem voltam itt , hogy igyon. Inkább a lelkét kiorditva elaludt.
Az apja megkért, hogy többet egy percre ne bizzam rá, mert ez a gyerek kezelhetetlen, nem normális....képzelhetitek, mit éreztem...:(
Október végétől ovi, de igy hogyan vigyem? Ezt nem zudithatom egy idegenre, amit magam, az anyja nem tudok megoldani....van ebből kiút? Hogy csináljam? Annyira sajnálom őt...és mostmár magamat:(
Kedves Utolsó, teljesen logikus, amiket Írsz, semmi bántó nincs benne. Hidd el, most őszinte leszek, nem kell ekkora kötődés! Alig várom, hogy ovis legyen! Nem fogom sirva ringatni az ovikapuban, mert ő velem akar maradni, hanem beviszem majd, elköszönök és kimegyek. Ezt csak az érti meg, akinek ennyire ragaszkodó és manipulativ a gyereke. Ez nekem sem jó, ezért igyekszem "lerázni" magamról!
Amugy van egy máltai kutyám, aki 10 évig követett még a wcre is, az utóbbi két évben nem teszi már....neki tíz év kellett a leváláshoz:)
A vilàg megismerését engedem, és ahogy írod, tudatosan korlátozom magam abban, hogy rászóljak mindenért, folyton....próbálkozom. A pohár emlitésétől továbbra is rémült tekintettel pislog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!