Vannak itt Hiperaktiv gyerköcök szülei? Többi lent..
NE ADJ NEKI GYÓGYSZET CSAK TÖNKREMEGY TŐLE!!!!
Egy 11,5 éves-6 éve diagnosztizált hiperaktív fiú anyukája vagyok.
Fejlesztés, terápia kell neki!!
Kicsit későn válaszolok bocsánat.Az én gyerekem ,aki érettségizett és most szakmát tanul.
Azt elfelejtettem írni,hogy ő lány.mi még több gonosz megjegyzést kaptunk az évek alatt.
Sokáig sportolt,ezt nagyon tudom ajánlani,semmi terápia,gyógyszer nem olyan hatásos.Ő találja meg a sportját,nálunk a harmadik választásra sikerült.
A lányom Fi_mo-ta.Súlyos diszlexiás is.A szövegértése nulla.Olvasni egy harmadikas szintjén olvas,sokszor olyan szörnyűségeket,hogy a hajam feláll.
érettségi előtti évben a bűn és bűnhődést kellett kiolvasnom,hangosan.
Ami a hiperaktívitást illeti,kamaszkorra kinőtte,sőt borzalmas lusta lett!Ezen majd elcsodálkoztok,sőt meg is fogtok rémülni,mert hirtelen történik.Az éjszakai járkálás,iszom,eszem,pisilek ezek megmaradnak.
A figyelemzavar és a tanulási nehézségek szintén maradnak.
Ő reál tárgyakból jó volt,viszont a humán az katasztrófa volt.(bár hozzáteszem 8.évvégén matekból és fizikából kellett pótvizsgáznia).Kölcsönös unszimpátia miatt.
Egyébként ő egy nagyon nyílt szivű és nyílt szájú lány.Mindig megmondja az igazat,nem tud hazudni.
"Könnyen "megúsztuk a kamaszkort.Nem járt el discoba,nem ivott nem füvezett.Talán azért is,mert nem nagyon barátkoznak vele a lányok.
Egyébként fodrásznak tanul.Szereti csinálni,ügyes is.
Remélem megtalálja a helyét az életben.
Kedves utolsó!!!
Nagyon jó volt olvasni a történeteteket.....Lehet egy kicsit hülyén fog hangozni,de örülök,hogy nem vagyok egyedül.....
Sok sikert kívánok a lányodnak,neked meg minden elismerésem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!