Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért nem eszik 2.5 éves kisfiam?

Miért nem eszik 2.5 éves kisfiam?

Figyelt kérdés
Már teljesen kikészülök.6 hónapos koráig csak szopizott,aztán kezdtem a hozzátáplálást mint mindenki más.Az elejétől kezdve bármivel kínáltam sírt és köpte ki az ételt.Már mindenféle trükkel próbálkoztam,de semmi.Most ott tartunk,hogy kb 4-5 féle(gyümölcs-hús) bébiételt hajlandó megenni.Semmi gyümölcs,semmi főzelék.1 db kiflit semmit se eszik.Joghurt,puding amit eszik.Voltunk vérvételen,minden ok.Orvosok azt mondják,majd fog senni.Az a gond,hogy semmit sem hajlandó megkóstólni.Teljesen tanácstalan vagyok.Amúgy súlyra is jó(13 kg ,90 cm)értelmes gyerek.Van vmi ötletetetek???
2011. szept. 15. 16:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nálunk 1,5 éves korától volt nagyon válogatós. Most kezdte a bölcsit kb. 1,5 hete és egyre több mindent megeszik ott és utána itthon meg nem győz enni. Egyenlőre lekopogom, hogy nálunk bevált! Bár magán bölcsibe járunk, nem tudom számít-e a gondozók hozzáállása, segítsége, na meg hogy mit kapnak enni. Az első 2 nap szinte semmit sem evett, azóta meg azt mondják, hogy szokott enni. Még ha pár falatot is, de legalább megkóstolja, amit elé tesznek, szóval én bízom benne, hogy idővel újra vissza szokik a rendes evésre. :)

Egyébként már én is vártam ezért a bölcsit és még az alvás is nehéz kérdés volt nálunk, de az is szépen megy neki (kop-kop). Én már nagyon láttam rajta 2 évesen, hogy igényli a közösséget, már a nyáron is mindig be akart menni az ovódákba, ha kint játszottak a gyerekek, már akkor érdekelte őt. Persze borzasztó nehéz az elválás, hogy egész nap nincs velem.

2012. febr. 21. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!