Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Romlott már meg a kapcsolatoto...

Romlott már meg a kapcsolatotok a pároddal a hiperaktív gyereketek miatt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 15:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Merítettem egy kis erőt, és hasznos dolgokat is olvastam.. Köszönöm.
2011. szept. 14. 11:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a kis offért, nekünk nem hiperaktív, hanem pavoros és alvajáró, de nekünk is nagyon próbára teszi a kapcsolatot, sokat beszélgetünk róla, meg szeretjük egymást, de a sok éjszakázás rettentő kimerítő, házasélet dettó, mint az egyik válaszoló leírta, már nekiállni sincs kedvünk. Még meg tudjuk beszélni, még ki tudjuk mondani apával, hogy mit érzünk, addig talán megleszünk és én is csak az időben bízom, hogy majd jobb és könnyebb lesz.
2011. szept. 14. 14:06
 13/21 anonim válasza:
12%

Ne haragudjon a kérdés kedves feltevoje, próbálok udvarias maradni, de MI A FASZÉRT FOGOD A GYEREKRE, HOGY MEGROMLOTT A KAPCSOLATOD A PÁRODDAL?!

Kérdésre válaszolva: nem.

2011. szept. 15. 18:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!

Az én fiam határeset hiperaktív.

A párom sokkal lazábban áll hozzá a dolgokhoz, nagyszülők is.

2011. szept. 16. 09:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyerekem, de tanárként volt már dolgom ilyen gyerekkel. Szinte lehetetlenné tette a tanítást.

A lényeg miután egy speciális diétára fogták a gyereket és nem étkezett az iskolai konyhán sem, megvonták tőle az energiaitalokat, Colát, édességeket stb... egészen megváltozott pozítív értelemben. -pedig már az igazgató Úr el akarta tanácsolni az iskolából-

2011. szept. 18. 21:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Vagy talán csak érettebb lett,fejlődött,bevallom én mint hiperaktív kisgyermek anyukája nem hiszek abban,hogy csak a diétával a probléma teljesen megoldható lenne,hogy esetleg minimálisan segítehet az lehetséges,de én már próbálkoztam ezzel is hosszasan és semmi javulás nem történt.

Úgy érzem áldozatok a tanárok,a gyerekek és a szülők is a mai iskolarendszerben a jelenlegi osztálylétszámokkal lehetetlen -tehetelen helyztebe hozzák a pedagógust,majd ezzel indul a lavina az örökös konfliktus a pedagógus és a hiperaktív gyermekét minden erejével védő,mindenre elszánt szülő között.

A szülőnek is nagyon nehéz,mert nem lát kiutat a gyermeke számára,csak azt érzi,hogy nem képes megfelelni,kudarcok érik.

2011. szept. 18. 21:24
 17/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:17

Ő is lehetetlenné teszi a tanítást...teljesen kivagyok már, úgy érzem nem bírom már sokáig...

Ez komoly? Speciális étrend kellene neki?

2011. szept. 19. 11:06
 18/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:24

Igen ezt érzem én is...áldozatok vagyunk, félek hogy minden elromlik a gyerek állapota miatt.

2011. szept. 19. 11:07
 19/21 A kérdező kommentje:

Ez a válasz 21%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

Jobb lett volna ha nem írsz kedves kulturált válaszoló...majd elviszem hozzád vagy két napra a gyereket "nyaralni"...meglátjuk akkor is ilyen nagy arcod lesz-e.

2011. szept. 19. 11:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Megkérdezhetem, hogy a gyermeked 2,5-3 évesen hogy viselkedett? Milyenek voltak a napjaitok? Csak azért, mert azt mondják, hogy nem lehet 6 év előtt diagnosztizálni.

szerintem, pedig érzi a szülő, ha nincs valami rendben a gyermekével. Kisfiam pokollá teszi a kapcsolatunkat a párommal.

Agresszív, dükitöréses, sosem megnem álló, folyton visító, de rendkívül okos kisfiú elkeseredett anyukája.

2011. szept. 19. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!