Romlott már meg a kapcsolatotok a pároddal a hiperaktív gyereketek miatt?
Ne haragudjon a kérdés kedves feltevoje, próbálok udvarias maradni, de MI A FASZÉRT FOGOD A GYEREKRE, HOGY MEGROMLOTT A KAPCSOLATOD A PÁRODDAL?!
Kérdésre válaszolva: nem.
NEM!!
Az én fiam határeset hiperaktív.
A párom sokkal lazábban áll hozzá a dolgokhoz, nagyszülők is.
Nekem nincs gyerekem, de tanárként volt már dolgom ilyen gyerekkel. Szinte lehetetlenné tette a tanítást.
A lényeg miután egy speciális diétára fogták a gyereket és nem étkezett az iskolai konyhán sem, megvonták tőle az energiaitalokat, Colát, édességeket stb... egészen megváltozott pozítív értelemben. -pedig már az igazgató Úr el akarta tanácsolni az iskolából-
Vagy talán csak érettebb lett,fejlődött,bevallom én mint hiperaktív kisgyermek anyukája nem hiszek abban,hogy csak a diétával a probléma teljesen megoldható lenne,hogy esetleg minimálisan segítehet az lehetséges,de én már próbálkoztam ezzel is hosszasan és semmi javulás nem történt.
Úgy érzem áldozatok a tanárok,a gyerekek és a szülők is a mai iskolarendszerben a jelenlegi osztálylétszámokkal lehetetlen -tehetelen helyztebe hozzák a pedagógust,majd ezzel indul a lavina az örökös konfliktus a pedagógus és a hiperaktív gyermekét minden erejével védő,mindenre elszánt szülő között.
A szülőnek is nagyon nehéz,mert nem lát kiutat a gyermeke számára,csak azt érzi,hogy nem képes megfelelni,kudarcok érik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:17
Ő is lehetetlenné teszi a tanítást...teljesen kivagyok már, úgy érzem nem bírom már sokáig...
Ez komoly? Speciális étrend kellene neki?
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:24
Igen ezt érzem én is...áldozatok vagyunk, félek hogy minden elromlik a gyerek állapota miatt.
Ez a válasz 21%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
Jobb lett volna ha nem írsz kedves kulturált válaszoló...majd elviszem hozzád vagy két napra a gyereket "nyaralni"...meglátjuk akkor is ilyen nagy arcod lesz-e.
Kedves Kérdező
Megkérdezhetem, hogy a gyermeked 2,5-3 évesen hogy viselkedett? Milyenek voltak a napjaitok? Csak azért, mert azt mondják, hogy nem lehet 6 év előtt diagnosztizálni.
szerintem, pedig érzi a szülő, ha nincs valami rendben a gyermekével. Kisfiam pokollá teszi a kapcsolatunkat a párommal.
Agresszív, dükitöréses, sosem megnem álló, folyton visító, de rendkívül okos kisfiú elkeseredett anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!