Kihez forduljak, ha már 4. alkalommal veszem észre, hogy 13 éves fiam pénzt vesz el tőlem titokban? Voltam vele pszichiáternél, nev. Tanácsadóban, nem tudtak segíteni.
Figyelt kérdés
13 éves fiam immár 4. alkalommal vett el tőlem pénzt titokban.Már 1. alkalommal nagyon komolyan elbeszélgettem vele, mégis megtette újból. És úgy tagadja, hogy a szeme se rebben meg. Végül elárulja nagy nehezen az igazságot. Voltam vele pszichiáternél, nem tudott segíteni.
Kérem, aki tud, legyen kedves adjon tanácsot, hová forduljak segítségért.
2011. szept. 7. 21:34
11/11 anonim válasza:
13 éves gyereket gyorsan pszihiáterhez kell vinni ez így van... Te normális vagy? hátha már 13 évesen elkezdik vmivel kezelni nem? foglalkozni kéne vele, beszélgetni, jó kapcsolatot ápolni, végülis a fiad...
vagy küldd hozzám megtanítom neki hogy lopjon úgy hogy nem veszed észre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!