Mennyire keményen és következetesen neveltek?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdéssel kapcsolatban tök nagy bonyodalomba kerültem. Én lettem a közellenség,mert beszóltam egy anyukának,aki nem tudja megetetni a beteg gyermekével a gyógyszert. Nem tudom,hogy másnál hogy van,nálunk én vagyok a főnök. Azon is gondolkodtam már,hogy később ebből lehet hátránya a lányomnak? Úgy gondolom,hogy egy 4 éves már kérdés nélkül hallgasson az anyukájára.Sőt, már elég rég óta nem bírál felül,nem hisztizik és ügyes. Ez nem azt jelenti,hogy diktátor vagyok,csak azt,hogy azonnal tedd le, nennünk kell,nem veszem meg,fejezd be a sírást és hasonlók. Nagyon sokat küszködtünk vele és sokszor valóban kemény voltam. Ki is kapott párszor. És sokat ordibáltam is. Azt hiszem,ha lenne még egy gyermekem,ugyanígy csinálnám. A nővérem,akinek két évvel fiatalabb a kisfia meg mindent ráhagy.Szerintem egy kétéves már ne köpködjön,meg harapjon, ne egyen állva,meg hasonlók. Van a gyerekemnek mozgástere,de biztonságosan. Ha komolyra fordul valami,azt kell csinálnia amit én mondok.Ez így gázosan hangzik?2011. aug. 20. 17:42
21/22 TKI Ibolya válasza:
Szerintem nem gáz ahogyan neveled a gyerekedet.Én is a határozott és következetes nevelés híve vagyok.Attól még imádom a gyerekeimet és ez viszont igaz de ÉN VAGYOK A FŐNÖK! Jól neveltek életre való gyerekek és bárhová eltudok menni velük nem hoznak szégyent a fejemre!
A gyógyszer beadásról annyit ,hogy olyan nincs hogy nem veszi be a gyerek.Nem kell előtte fújjogni meg sajnálkozni be kell venned és kész.Érdekes lenne ha a szívbeteg gyermekem nem venné be napjában háromszor a gyógyszerét!
22/22 anonim válasza:
Már bocs de egy autista nevelését összehasonlitani máséval hü'eség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!