Lehetséges, hogy diszlexiás vagyok?
Gúgli a te barátod:
Nézd át ezt az oldalt, és megtudod. Szüleid nem próbálnak segíteni? A nevelési tanácsadót érdmes felkeresned, ott vannak szakemberek, akik tanulási nehézségeket is tudnak kezelni (nem ciki odamenni, ne félj, sokkal szarabb, hogy az egész nyarad erre megy rá...).
Ha tényleg diszlexiás vagy, akkor kérj meg valakit, hogy mondja fel magnóra a megtanulandó szöveget, és azt hallgasd vissza, így meg tudod tanulni.
Köszi a válaszokat mindenkitől! :)
ez lett a teszt eredménye...:
Az értékelés:
Nagyon valószínű, hogy Petra diszlexiás, ezért sürgős fejlesztésre szorul!
Ha iskolai osztályzatban szeretném kifejezni Petra eredményét, akkor ezt a jegyet írnám be a bizonyítványába:
2
Az eredmény sajnos nagyon rossz!
ne keseredj el, én is diszlexiás vagyok, igaz nekem a szüleim elsős koromban észrevették (nem tudtam megtanulni írni, olvasni, így kerültem logopédushoz akihez évekig jártam)
5ös lett a helyesírás érettségim, szóval az első válaszolóval nem értek egyet :)
nem volt könnyű de kezelhető, beszélj a szüleiddel, menj el logopédushoz, sokat fog segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!