Most akkor diszlexiás vagyok, vagy sem?
Figyelt kérdés
Annyi a "hibám" mindössze, hogy:
- A leírt szavakban néha kihagyom a betűket/felcserélem
- Beszédben szavakat felcserélek
Mindkettő igazából nem gyakran fordul elő, és ha odafigyelek, akkor nem is jön elő. Minden másban jó vagyok ( idegen nyelv, matek, felolvasás/olvasás stb. )
2010. okt. 23. 18:47
1/8 anonim válasza:
Nálam az első gépelésnél rendszeres...idegesít,de nem tudok mit tenni.
2/8 anonim válasza:
Mármint amit először irtál az...
3/8 anonim válasza:
diszlexiás vagyok én is neked enyhe diszk.-ed van de ha zavar akkor hangos olvasással javíthatsz rajta :) de ha lehetséges először ne jogi dolgokat olvass fel hanem amit értelmezni is tudsz! ha érted is akkor jobban segít.
4/8 anonim válasza:
Elsö kettö vagyok.
lehet h ez csak kb. 2 éve jött elő???
5/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is mindkettő negatív :)
2010. okt. 26. 17:14
8/8 anonim válasza:
Az a két teszt semmire sem jó. A felsorolt tünetek pedig nem mutatnak enyhe diszlexiát sem! Neked semmi bajod, kicsit nehezebben megy a grammatika ennyi. Maximum diszfáziás vagy, de ennyire kevés és gyenge tünettel még az sem, de diszlexiás tuti nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!