Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Rettenetes! Mit csináljak?

Rettenetes! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
9 éves hugom nagyon rossz. Állandóan üt ver, újabban csíp, tépi a hajamat, mindig gyomron akar vágni. Sokszor anyáéknak is nekimegy. Miért utál ennyire? Mit lehetne tenni hogy abbahagyja? Mit tanácsoltok? Üssek vissza neki?? Vagy mit 14/f
2011. júl. 21. 18:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
az erőszak nem megoldás,erőszakot szül.szakemberhez kell vinni,hogy kiderüljön miért csinálja.beszéljetek a háziorvossal,hogy hova vigyétek
2011. júl. 21. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Remélem nem kérdezted komolyan,hogy vissza üss-e.Nem megoldás megverni egy gyereket,az okát kell megtalálni.El kell vinni pszichológushoz,és el kell tiltani a tévézéstől,mert lehet,hogy attól agresszív,amit abban lát.
2011. júl. 21. 19:01
 3/16 anonim ***** válasza:
A szüleitek között milyen a viszony? Vannak durva veszekedések előttetek?
2011. júl. 22. 07:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Nincs nagyon elkényeztetve, ráhagyva minden? Az én húgom is anno ilyen volt, nehezen nőtt ki belőle. Folyton nekem akart jönni, bár őt apu(marha rendes volt..) biztatta, hogy védje mindig meg magát minden körülmények közt.. De ő el is volt nagyon kapatva, még most felnőttként is egy nagyon elszállt nő.. Szerintem érdemes lenne a szüleidnek komolyan elbeszélgetni vele a viselkedésről, mielőtt tényleg nagyon súlyos lenne tinikorában a helyzet. Jó lett volna nekünk is, ha akkor anyuék helyre rázták volna, de nem tették, inkább ráhagytak mindent, és minden miatt engem okoltak..
2011. júl. 22. 08:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak problémák a családban. Édesapám biztatja, hogy fogd, üsd, meg pitbull ölj.. Hát én sem értem ezt az egészet. És mások is mondták már, hogy van egy olyan hajlam a hugomba, ami később bajokhoz vezethet.
2011. júl. 22. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Apádat kéne kezeltetni. Normális????
2011. júl. 22. 23:24
 7/16 anonim ***** válasza:
35%
apád egy vadbarom!!!!!!!!!!!!tiltsátok el a hugodtól vagy vmi mert ha ilyeneket mond..ez hülye -.-" vigyétek pcihológushoz a hugod amúgy
2011. júl. 23. 00:40
 8/16 anonim ***** válasza:
4%
Mi van?!?!?!Ez a kérdés KAMU.....szerintem.
2011. júl. 23. 01:15
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
08:53-as vagyok, én nem hiszem, hogy kamu lenne, az én apám is ilyen "vadbarom" volt, uszította folyton a húgom ellenem, hogy védje meg magát, bár nem is bántottam, max szavakban, de hála az égnek anyám elvált tőle, mikor 13-14 éves lehettem, azóta lett fokozatosan jobb a kapcsolatom a húgommal, bár még most sem az igazi.
2011. júl. 23. 14:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Sajnos a hugom az egyszem. Az a baj, hogy ő hizelgősebb, hamarabb odamegy puszilni, stb.
2011. júl. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!