Mit csináljak, hogy elmúljon ez a rettenetes éhségem?
Figyelt kérdés
Hiába hagyom el az édességet és a gabonaféléket, még mindig annyit eszem, hogy hízok. Nagyon éhes vagyok, és muszáj ennem, mert addig nem tudok másra gondolni. Ugyanakkor meg kétségbe vagyok esve, mert utálom így magam. A BMI-m szerint amúgy normális a súlyom (177 cm és 57 kg), de rosszul vagyok, ha tükörbe nézek.
uh...hát nemhinném h kövér lennél,nagyon magas vagy...ha éhes vagy egyél-.- gyümölcstől zöltségtől nem hízol,bármennyit eszel,de már így is túl sovány vagy...
2010. nov. 1. 12:47
2/11 anonim válasza:
Már bocs, de a súlyod nem hogy nem sok, hanem kevés. inkább az agyadban kellene rendet rakni, nem a szervezetedben. Biztos éhezteted magad, azért érzel farkaséhséget. A szénhidrátot amúgy sem lehet teljesen elhagyni, és nem is szabad.
2010. nov. 1. 12:48
3/11 anonim válasza:
De egyébként amit az éhséggel kapcsolatosan mondasz arra én is kíváncsi lennék, mert én is szoktam tapasztalni és nekem tényleg kéne fogynom, veled ellentétben. De sose tudom végigcsinálni, mert iszonyat éhes leszek és addig nem nyugszom ameddig nem ettem valamit(és nem joghurtról meg almáról beszélek)
2010. nov. 1. 12:50
4/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de te beteg vagy!!! Én 56 kg vagyok és 172 cm és nem hagyom el az édességet meg semmit.Ha belenézek a tükörbe azt látom, hogy a hasamon van egy kis felesleg, de ha mutatnak rólam egy képet azon nem is látszik. Hidd el a tükörben nem a valóságot látod. Te a hibákat keresed és arra koncentrálsz. Gabonát meg amúgy is kell enni aki tényleg túlsúlyos annak is. Mindent lehet enni aki fogyókúrázik, csak megfelelő időpontban. Egyél tápanyagban gazdag ételeket. Azért vagy éhes mert a szervezeted nem kapja meg amire szüksége van. Szóval egyél normálisan! Inkább szenvedsz? Aztán meg azon veszed észre magad, hogy csontsovány vagy és épül le a szervezeted. Hidd el nekem ez a súly és magasság amit leírtál egy vékony lányt takar, nem kell fogynod semmiképp!!!
de miért vagy kétségbe esve?? Gondolj bele, ilyen annak aki 165 cm és 110 kg vagy több. Meg a buszon nem fér el az ülések között. Örülj, hogy vékony vagy. EGYÉL!!!
2010. nov. 1. 12:51
5/11 anonim válasza:
Basszus én 172/56 vagyok (szintén :D) és anorexnek nézek ki :O Nagyon hülye vagy, kérdező!!! Egyél talán, az hatásos ha éhes vagy.Ajánlom a pörköltet nokedlivel, kovászos uborkával, utána meg egy franciakrémest vagy mákos gubát.
2010. nov. 1. 12:54
6/11 anonim válasza:
én 158 cm vagyok és jelenleg örülnék az 57 kilónak is( most 65 vagyok)
Nem vagy kövér!!
2010. nov. 1. 13:32
7/11 anonim válasza:
Pontosan!
2010. nov. 1. 14:08
8/11 anonim válasza:
omg. szerintem pont hogy híznod kéne. agyra is.
:D
2010. nov. 1. 14:24
9/11 anonim válasza:
en 175 cm vagyok,es 62 kg.es szerintem gyonyoru az alakom. persze ez attol fugg ki milyen formas es milyen a testalkata. de ha meg hizol 3 kilot az sem baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!